Sin me je obrukao: Otac napuštenog dječaka iz takmičenja otkriva drugu stranu priče!

Show
Sin me je obrukao: Otac napuštenog dječaka iz takmičenja otkriva drugu stranu priče!
Mladi Dejan Ketić u šou "Ja imam talenat" svojom teškom pričom osvojio srca žirija i publike.

Mladi Dejan Ketić u šou "Ja imam talenat" svojom teškom pričom osvojio srca žirija i publike.

Svakako najjači utisak do sada iz takmičenja "Ja imam talenat" ostavio je Dejan Ketić iz Žagubice, koji je prije svog nastupa ispričao da je otkako je rođen zapravo sam, jer su ga roditelji ostavili kao bebu u Domu za nezbrinutu djecu.

S tim u vezi, on im je posvetio pjesmu u kojoj im se bez dlake na jeziku "zahvalio" na svemu što su učinili za njega. Dejanov otac Ilija tvrdi da nikada nije digao ruke od sina te da je za sve kriva dječakova majka Slavica koja ga nije željela.

Ilija danas živi u Žagubici, gdje i Dejan, i ima suprugu i troje djece. On priznaje da je Dejana nedavno otjerao iz kuće zbog toga što se opijao.


- Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanici kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u „Zvečansku“ i predala im Dejana - rekao je dječakov otac za Alo.

 

- Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete.  Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac - kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.


- Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući. Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: „Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće.  Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac - objašnjava Ilija.

On je na kraju poručio da mu je drago što je Dejan učestvovao u takmičenju ali i da nije trebalo da ga onako opiše u pjesmi.

- Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu  autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega - dodao je na kraju Ilija.

 

Ne propustite