Ispao, pa izvrijeđao žiri: Takmičar iznio gnusne optužbe na račun žirija "Zvezde Granda" (FOTO)

Show
Ispao, pa izvrijeđao žiri: Takmičar iznio gnusne optužbe na račun žirija "Zvezde Granda" (FOTO)
Takmičar Milan Osmanović, nakon što od žirija nije dobio niti jedan glas, oglasio se na društvenim mrežama i 'opleo' po članovima žirija "Zvezde Granda"

Takmičar Milan Osmanović, nakon što od žirija nije dobio niti jedan glas, oglasio se na društvenim mrežama i 'opleo' po članovima žirija "Zvezde Granda".

Dragi prijatelji, evo da Vas obavestim da večeras u emisiji "Zvezde Granda" možete pogledati moj nastup i korumpirani žiri kome tu sigurno više nije mesto. Ja nisam prošao eto odmah da vas obavestim, nisam dobio nijedan glas, a pritom su i članovi žirija izigravali nešto (ne znam ni sam šta) a koji je razlog toga iskreno mi nije jasno, koliko sam razumeo pesma koju sam izvodio im je bila glupa i nisu me saslušali. Sve u svemu prepustiću vama da pogledate i vidite o čemu vam govorim i njihovo nevaspitano ponašanje. Po tome sam zaključio da njima nije bitno ko i kako peva i da li je dobar ili nije, već im je bitan samo šou, što ranije tako nije bilo, ranije se cenio talenat. Uz ovu postavu žirija emisija može samo da gubi na gledanosti, jer oni samo vređaju kandidate. Eto, gledajte večeras, naravno ako ste u mogućnosti i voleo bih da čujem vaše mišljenje o svemu tome.

Pogledajte njegov nastup i sami procijenite da li je zaslužio da prođe u naredni krug takmičenja:

Ne propustite