Proročnica šokirala: Predvidjela užasne stvari za Seku Aleksić, Acu Lukasa i Prijovićku! (FOTO)

Show
Proročnica šokirala: Predvidjela užasne stvari za Seku Aleksić, Acu Lukasa i Prijovićku! (FOTO)
Razvodi, prokletstva, problem sa potomstvom...

Pjevačica Vesna Rivas je poznata po svojim proročanstvima, a ovoga puta su njene tarot karte predskazale mnogo gadnih stvari. Ona je za Srpski telegraf ispričala da Acu Lukasa, Seku Aleksić i Aleksandru Prijović očekuju strašne stvari.

Počela je sa predviđanjima za Lukasovu sudbinu za koju kaže da će ponovo biti loša i da ne postoje šanse da on to izbjegne.


- Mnogo gadno i loše će da bude Lukasu. Nema veze što on ima divnu ženu pored sebe, Sonja ga vodi i čupa, međutim, Lukas ima neko svoje prokletstvo i dok on ne bude dotakao dno, neće moći da se normalizuje i krene dalje - prorekla je Vesna i prešla na brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića.

- Mislim da će njihov brak biti jako uzdrman. Ona će se potpuno posvetiti majčinstvu, svakakve stvari koje je gutala i ćutala Veljku više neće. Mnogo toga će se promeniti. To je njena nova epoha u životu, velike rezove će praviti. Nije isključeno da im stoji razdvajanje. Seka više neće rađati, a mislim da to neće ni želeti - zaključila je Rivasova.

Ona je ispričala i da Aleksandra Prijović nije za kuću Živojinovića.

- Pevačica i Filip Živojinović neće uspeti, postoji tu mnogo mističnih stvari. Brzo će se tu pokazati neke stvari. Oni mogu da se venčaju, ali brzo će sve pući. Ne može ona u tu kuću da se uklopi, sa svojom energijom i takva kakva jeste ona nije za Bobinog sina. Za njega nije pevačica, on treba da nasledi ozbiljne poslove. Pre mu stoji neka manekenka ili neka učenija - kategorična je Vesna.

Estradnim parovima Nikoliji Jovanović i Relji Popoviću, te Ani Nikolić i Stefanu Đuriću Rasti, zvijezde su očigledno bile naklonjene, pa im je Vesna predvidjela lijep period.

- Nikolijin i Reljin brak mi je skroz okej, imaju sjajnu energiju, dopunjuju se i to funkcioniše, baš kao ova dva ludaka Ana i Rasta. Oni su mi ludi i baš mi je drago što su zajedno. Ima tu ljubavi i ima svega, ma tu će tek biti dešavanja i ludovanja - završila je optimistično Vesna Rivas svoja predviđanja.

Ne propustite