FB RSS feeds | Novi.ba http://novi.ba/rssfbfeeds Novi.ba. Vaš izvor informacija. en-us Pogledajte zašto je ovo najseksi plaža na svijetu (VIDEO)http://novi.ba/clanak/115163/pogledajte-zasto-je-ovo-najseksi-plaza-na-svijetu-video1151632017-01-24 18:08:00Australska plaža Bondi svrstava se među najseksipilnije plaže svijeta..

Pogledajte zašto je ovo najseksi plaža na svijetu (VIDEO)

Australska plaža Bondi svrstava se među najseksipilnije plaže svijeta. Osim po savršenim valovima i sitnom pijesku, plaža je poznata i po savršeno građenim surferima koji su tamo svakodnevno.

Zgodni surferi iz cijelog svijeta dolaze na australsku Bondi u potrazi za savršenim valom, a to privlači i brojne turistkinje koje ih dolaze gledati. Osim zgodnih muških tijela, plaža vrvi i atraktivnim ženskim figurama. Ljeti je posjeti i do 40.000 ljudi dnevno.

Pogledajte video:

 

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/58878b1a-aa58-4af8-a8cd-65690a0a0a6c-slika-previewOrg.jpg
Ana Sević vrištala od straha: Neprijatnost na snimanju emisije Neki novi klinci (VIDEO)http://novi.ba/clanak/115161/ana-sevic-vristala-od-straha-neprijatnost-na-snimanju-emisije-neki-novi-klinci-video1151612017-01-24 18:03:00Pjevačica se odlično snalazi u voditeljskoj ulozi, a nekoliko godina gledamo u različitim emisijama na Grandovoj sceni.

Ana Sević vrištala od straha: Neprijatnost na snimanju emisije Neki novi klinci (VIDEO)

VIDEO

Pjevačica se odlično snalazi u voditeljskoj ulozi, a nekoliko godina gledamo u različitim emisijama na Grandovoj sceni. 
Međutim, ovako nešto nije očekivala.
 
Naime, u studio je uleteo slijepi miš, a Ana je vrišteći potrčala u drugi dio prostorije. 
 
Iako se u prvi mah uplašila, lijepoj pjevačici i voditeljki je nakon svega ova situacija bila izuzetno smiješna, pa ju je podijelila na Instagramu uz duhovit komentar:
 

 

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/58878ace-ee3c-4ef0-98f2-65040a0a0a6c-ana-sevic-previewOrg.jpg
'Ne žalim ni za čim, ali pouka za sve: otvorite malo oči'http://novi.ba/clanak/115158/ne-zalim-ni-za-cim-ali-pouka-za-sve-otvorite-malo-oci1151582017-01-24 18:01:00Imala sam prijateljicu koja je živjela sa majkom. Majka joj je bila nezaposlena tako da su novac dobijali od svoje rodbine. Sjedile smo zajedno u klupi, godinama. Nikad mi nije bio problem da joj kupim sendvič kada vidim da nema. Znala sam samo kupiti i donijeti joj da jede. Sve dok nisam shvatila da ona svaki novac koji dobije čuva kako bi otišla na kafu i kupila cigarete. Zasto? Zato što je znala da neće biti gladna. Ne žalim ni za čim, ali pouka za sve: otvorite malo oči.

'Ne žalim ni za čim, ali pouka za sve: otvorite malo oči'

ISPOVIJEST

Imala sam prijateljicu koja je živjela sa majkom. Majka joj je bila nezaposlena tako da su novac dobijali od svoje rodbine. Sjedile smo zajedno u klupi, godinama. Nikad mi nije bio problem da joj kupim sendvič kada vidim da nema. Znala sam samo kupiti i donijeti joj da jede. Sve dok nisam shvatila da ona svaki novac koji dobije čuva kako bi otišla na kafu i kupila cigarete. Zasto? Zato što je znala da neće biti gladna. Ne žalim ni za čim, ali pouka za sve: otvorite malo oči.

]]>
http://novi.ba/storage/2016/07/07/thumbs/577e7972-4280-40dd-a9e6-5ca00a0a0a6c-woman-crying-previewOrg.jpg
'Prije nekih 5 godina sam saznala da me suprug vara i tada se za mene život pretvorio u pakao'http://novi.ba/clanak/115157/prije-nekih-5-godina-sam-saznala-da-me-suprug-vara-i-tada-se-za-mene-zivot-pretvorio-u-pakao-11151572017-01-24 17:58:00Prije nekih 5 godina sam saznala da me suprug vara i tada se za mene život pretvorio u pakao. Žena sa kojom me vara je u najmanju ruku sumnjivog morala, spava za novac sa svakim muškarcem koji joj se obrati i već 3 puta sam dobijala prilično ozbiljne infekcije, tamo dole. Svaki puta kada se vrati od nje kaže da je zadnji puta i da više neće ići, ali svaki puta bi joj se vratio. Juče sam saznala, za mene sjajnu vijest, mada će mnogi reći da nisam normalna što se tome veselim, ali mislim da je od juče mojim patnjama došao kraj. Naime, moj suprug je podigao svu ušteđevinu koju smo imali, skoro 20.000 eura i “pozajmio” svojoj dugogodišnjoj ljubavnici, jer su joj novci hitno trebali. Mnogo novca, ali ako je to cijena moje sreće, ne žalim ni eura. Kako se priča po gradu čak petoricu debila poput mog supruga je zeznula i jednostavno nestala iz grada preko noći. Ne znam da li je zbog novca, ili što je više neće vidjeti ali suprug hoće da poludi od brige :). Konačno da se i meni vrati osmijeh na lice.

'Prije nekih 5 godina sam saznala da me suprug vara i tada se za mene život pretvorio u pakao'

ISPOVIJEST

Prije nekih 5 godina sam saznala da me suprug vara i tada se za mene život pretvorio u pakao. Žena sa kojom me vara je u najmanju ruku sumnjivog morala, spava za novac sa svakim muškarcem koji joj se obrati i već 3 puta sam dobijala prilično ozbiljne infekcije, tamo dole. Svaki puta kada se vrati od nje kaže da je zadnji puta i da više neće ići, ali svaki puta bi joj se vratio. Juče sam saznala, za mene sjajnu vijest, mada će mnogi reći da nisam normalna što se tome veselim, ali mislim da je od juče mojim patnjama došao kraj. Naime, moj suprug je podigao svu ušteđevinu koju smo imali, skoro 20.000 eura i “pozajmio” svojoj dugogodišnjoj ljubavnici, jer su joj novci hitno trebali. Mnogo novca, ali ako je to cijena moje sreće, ne žalim ni eura. Kako se priča po gradu čak petoricu debila poput mog supruga je zeznula i jednostavno nestala iz grada preko noći. Ne znam da li je zbog novca, ili što je više neće vidjeti ali suprug hoće da poludi od brige :). Konačno da se i meni vrati osmijeh na lice.

 

]]>
http://novi.ba/storage/2016/06/27/thumbs/57714422-d588-40ce-8ccf-66340a0a0a6c-womensmile-previewOrg.jpg
'Roditelji mog muža imaju veliku kući i svi živimo zajedno'http://novi.ba/clanak/115155/roditelji-mog-muza-imaju-veliku-kuci-i-svi-zivimo-zajedno-11151552017-01-24 17:55:00Roditelji mog muža imaju veliku kući i svi živimo zajedno. Kada kažem svi, mislim na svekra i svekrvu, djevera i jetrvu te muža i mene. Sebe sam stavila na zadnjem mjestu jer godinama kako sam u braku za moju svekrvu sam “nebitna”. Sve što radim za nju, ali i moju jetrvu ne valja, ponižavaju me svakodnsvno, ismojavaju i pred rodbinom i komšilukom olajavaju. Sve sam mislila proći će, navići ću se, ne znam ni ja na koji način sam se sve tješila, ali sve je gore i gore. Juče mi je “pukao film”, sve mi se sastalo počela sam svekrvi i jetrvi odgovaram na uvrede, a tada je moj muž ustao i pred njima me ošamario i rekao kako me nije stid da se svađam sa njegovom mamom i njegovom snajom. Nakon 5 godina braka dočekala sam i to, da me muž udari, ne znam kako dalje i da li vrijedi zbog djece, inače imam dvije kćerke nastaviti trpjeti sve ovo što mi se dešava. I prije šamara sam razmišljala da se vratim mojim roditeljima, ali opet kažem, djevojčice, kako da ih ostavim u rukama tako zlih osoba, ko zna šta bi im sve radile, jer ako ne vole mene, neće voljeti ni moje djevojčice. Bože pomozi mi i spasime ovog pakla

'Roditelji mog muža imaju veliku kući i svi živimo zajedno'

ISPOVIJEST

Roditelji mog muža imaju veliku kući i svi živimo zajedno. Kada kažem svi, mislim na svekra i svekrvu, djevera i jetrvu te muža i mene. Sebe sam stavila na zadnjem mjestu jer godinama kako sam u braku za moju svekrvu sam “nebitna”. Sve što radim za nju, ali i moju jetrvu ne valja, ponižavaju me svakodnsvno, ismojavaju i pred rodbinom i komšilukom olajavaju. Sve sam mislila proći će, navići ću se, ne znam ni ja na koji način sam se sve tješila, ali sve je gore i gore. Juče mi je “pukao film”, sve mi se sastalo počela sam svekrvi i jetrvi odgovaram na uvrede, a tada je moj muž ustao i pred njima me ošamario i rekao kako me nije stid da se svađam sa njegovom mamom i njegovom snajom. Nakon 5 godina braka dočekala sam i to, da me muž udari, ne znam kako dalje i da li vrijedi zbog djece, inače imam dvije kćerke nastaviti trpjeti sve ovo što mi se dešava. I prije šamara sam razmišljala da se vratim mojim roditeljima, ali opet kažem, djevojčice, kako da ih ostavim u rukama tako zlih osoba, ko zna šta bi im sve radile, jer ako ne vole mene, neće voljeti ni moje djevojčice. Bože pomozi mi i spasime ovog pakla

]]>
http://novi.ba/storage/2016/06/24/thumbs/576ccc87-8804-4d24-9d0c-15530a0a0a6c-o-woman-crying-facebook-previewOrg.jpg
Prilazio je najzgodnijim djevojkama i pokupio ih uz pomoć Instagrama (VIDEO)http://novi.ba/clanak/115159/prilazo-je-najzgodnijim-djevojkama-i-pokupio-ih-uz-pomoc-instagrama-video1151592017-01-24 17:52:00Pogledajte video u nastavku.

Prilazio je najzgodnijim djevojkama i pokupio ih uz pomoć Instagrama (VIDEO)

Prilazio je najzgodnijim djevojkama i pokupio ih uz pomoć Instagrama. Nevjerovatno domišljato od njega i uspješna ideja. Pogledajte video u nastavku.

Pogledajte video:

 

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/5887868a-9260-4456-a448-61bb0a0a0a6c-slika-previewOrg.jpg
'Moj stariji brat je bio u vezi sa našom komšinicom'http://novi.ba/clanak/115154/moj-stariji-brat-je-bio-u-vezi-sa-nasom-komsinicom1151542017-01-24 17:52:00Moj stariji brat je bio u vezi sa našom komšinicom inače mojom dobrom prijateljicom. Stvarno mi je bila draga, ali raskinuli su jer je on prevario sa nekon jeftinom gradskom sponzorušom. Bilo je to prije nekih mjesec dana. Danas brato došao pred zgradu i zove mene da izađem da vidim što je zatamnio stakla na svom autu. Izlazim ja da vidim kad se od nekud pored auta pojavi i ona i kaže ‘Nisi dovoljno potamnio ta stakla i dalje se vidi da si magarac’. Ismijala sam mu se kao nikada, cijeli dan kada prođem pored njega njičem kao magarac. Njemu krivo, a meni zabavno… hehe, a iskreno bivša mu je 100% u pravu zato se na nju i ne ljutim što mu je to rekla.

'Moj stariji brat je bio u vezi sa našom komšinicom'

ISPOVIJEST

Moj stariji brat je bio u vezi sa našom komšinicom inače mojom dobrom prijateljicom. Stvarno mi je bila draga, ali raskinuli su jer je on prevario sa nekon jeftinom gradskom sponzorušom. Bilo je to prije nekih mjesec dana. Danas brato došao pred zgradu i zove mene da izađem da vidim što je zatamnio stakla na svom autu. Izlazim ja da vidim kad se od nekud pored auta pojavi i ona i kaže ‘Nisi dovoljno potamnio ta stakla i dalje se vidi da si magarac’. Ismijala sam mu se kao nikada, cijeli dan kada prođem pored njega njičem kao magarac. Njemu krivo, a meni zabavno… hehe, a iskreno bivša mu je 100% u pravu zato se na nju i ne ljutim što mu je to rekla.

]]>
http://novi.ba/storage/2016/10/16/thumbs/580389b4-e8a4-4bf5-982a-519e0a0a0a6c-woman-laughing-previewOrg.jpg
Fanovi šokirani: Pjevačica pokazala sliku bez šminke, jedva je prepoznali!http://novi.ba/clanak/115156/fanovi-sokirani-pjevacica-pokazala-sliku-bez-sminke-jedva-je-prepoznali1151562017-01-24 17:49:00Ljupka Stević postavila je fotografiju zbog koje njeni obožavaoci nisu mogli vjerovati da je ona.

Fanovi šokirani: Pjevačica pokazala sliku bez šminke, jedva je prepoznali!

KO BI REKAO

Ljupka Stević postavila je fotografiju zbog koje njeni obožavaoci nisu mogli vjerovati da je ona. 


Pjevačica je Instagramu okačila sliku na kojoj nema šminke, pa je na prvi pogled bilo teško shvatiti o kome se tačno radi.

Njeni fanovi bili su oduševljeni njenim izgledom, pa su je pohvalili i rekli da bi trebalo da forsira prirodni stil.

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/5887869c-6300-4831-9ffe-61d40a0a0a6c-ljupka-previewOrg.jpg
'Možda me mnogi neće podržati, ali mene to čini sretnim!'http://novi.ba/clanak/115153/mozda-me-mnogi-nece-podrzati-ali-mene-to-cini-sretnim1151532017-01-24 17:48:00Lijep, zgodan, bogat i oženjen i… malo čudne naravi, to sam ja! Često me na fb-u dodaju razne klinke. Prije par dana dodala me jedna plavuša, baš lijepa i zgodna, a i mlada. NEPUNIH 19 GODINA, a obzirom da je meni skoro 40, može se reći super prilika. Bila je iz drugog grada, nekih 100 km od mene. Dogovorili smo se da ću ja doći kod nje sa svojom mečkom. Kada sam došao bila je oduševljena sa mnom, mislim više mojom odjećom, autom… Odveo sam je u neki baš skup restoran (na njenu preporuku), naručio najskuplje vino, mješano meso i sl. Iznenadio sam se koliko mala može pojesti i popiti, račun preko 100 eura. Kada smo završili rekao sam joj da me sačeka dok obavim nešto u WC-u, a tada sam izašao na zadnji izlaz, sjeo u auto i odvezao se kući. Imam suprugu i u braku smo skoro 20 godina, nikada je nisam prevario i ako išta mrzim, mrzim jeftine droce, SPONZORUŠE takozvane. Možda ovo što sam uradio, a nije mi prvi puta i nije baš OK, ali na taj način želim da takve djevojke dozovem pameti i da ih na neki način kaznim. Možda me mnogi neće podržati, ali mene to čini sretnim!

'Možda me mnogi neće podržati, ali mene to čini sretnim!'

ISPOVIJEST

Lijep, zgodan, bogat i oženjen i… malo čudne naravi, to sam ja! Često me na fb-u dodaju razne klinke. Prije par dana dodala me jedna plavuša, baš lijepa i zgodna, a i mlada. NEPUNIH 19 GODINA, a obzirom da je meni skoro 40, može se reći super prilika. Bila je iz drugog grada, nekih 100 km od mene. Dogovorili smo se da ću ja doći kod nje sa svojom mečkom. Kada sam došao bila je oduševljena sa mnom, mislim više mojom odjećom, autom… Odveo sam je u neki baš skup restoran (na njenu preporuku), naručio najskuplje vino, mješano meso i sl. Iznenadio sam se koliko mala može pojesti i popiti, račun preko 100 eura. Kada smo završili rekao sam joj da me sačeka dok obavim nešto u WC-u, a tada sam izašao na zadnji izlaz, sjeo u auto i odvezao se kući. Imam suprugu i u braku smo skoro 20 godina, nikada je nisam prevario i ako išta mrzim, mrzim jeftine droce, SPONZORUŠE takozvane. Možda ovo što sam uradio, a nije mi prvi puta i nije baš OK, ali na taj način želim da takve djevojke dozovem pameti i da ih na neki način kaznim. Možda me mnogi neće podržati, ali mene to čini sretnim!

 

]]>
http://novi.ba/storage/2016/11/17/thumbs/582dc9a3-1c4c-49f2-9f26-7f0a0a0a0a6c-dinner-previewOrg.jpg
Ko je novi šef najveće špijunske agencije na svijetu: Pompeo je patrolirao Berlinskim zidom i bio u "Čajanki" sa Sarah Palinhttp://novi.ba/clanak/115151/ko-je-novi-sef-najvece-spijunske-agencije-na-svijetu-pompeo-je-patrolirao-berlinskim-zidom-i-bio-u-cajanki-sa-sarah-palin-11151512017-01-24 17:40:00Novi.baReuters prenosi da je Pompeo potvrđen uprkos zabrinutosti nekih zakonodavaca da bi mogao proširiti nadzor ili dopustiti korištenje tzv. poboljšane tehnike ispitivanja koja se smatra mučenjem.

Ko je novi šef najveće špijunske agencije na svijetu: Pompeo je patrolirao Berlinskim zidom i bio u "Čajanki" sa Sarah Palin

CIA DOBILA NOVOG ŠEFA

Novi.ba

Američki Senat potvrdio je republikanskog zastupnika Mikea Pompea, za novog  direktora Centralne obavještajne agencije( CIA), a kojega je za tu dužnost predložio novi predsjednik SAD-a Donald Trump.

Ko je zapravo budući šef najveće i najutjecajnije špijunske agencije CIA? Pompeo je bivši oficir, koji je ostvario izuzetnu karijeru u biznisu. Malo je poznato da je dio pokreta „Tea Party“- Čajanka, koji se smatrao najradikalnijim krilom demokrata u kojem je bila nekadašnja kandidatkinja za američkog potpredsjednika Sarah Palin. Pompeo je završio uglednu vojnu akademiju West Point kao najbolji u klasi. Prema vlastiom priznanju patrolirao je kao vojnik Berlinskim zidom tokom hladnog rata. Nakon vojne karijere, bio je kao i većina Trumpovih saradnika predsjednik velike korporacije koja se bavi isporukom opreme za naftne kompanije, prije nego je ušao u politiku.


Reuters prenosi da je Pompeo potvrđen uprkos zabrinutosti nekih zakonodavaca da bi mogao proširiti nadzor ili dopustiti korištenje tzv. poboljšane tehnike ispitivanja koja se smatra mučenjem.

Na glasanju je 67 senatora bilo "za", što je više nego dovoljno za Pompeovu potvrdu, a gotovo svi protivnici bili su demokrati.

Na početku saslušanja u Senatu republikanski član Zastupničkog doma i bivši vojni oficir Pompeo kazao je, za razliku od Trumpa koji želi poboljšanje odnosa s Moskvom, da se Rusija "agresivno nameće" invazijom i okupacijom Ukrajine, prijeteći Evropi i "čineći gotovo ništa" da uništi ISIL. 

Trump je prije inauguracije žestoko napadao obavještajnu zajednicu zbog zaključka da je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio hakerske napade na demokratsku stranku kako bi time podržao Trumpov put prema Bijeloj kući. U subotu je, prema pisanju medija, riješio nesuglasice s CIA-om, otkrivši njenim službenicima da im je čuvao leđa nakon što je kritizirao obavještajne agencije zbog istrage o ruskom hakiranju, prenosi Hina.

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/5887854f-8598-42e3-b4f6-60b80a0a0a6c-mike-palin-previewOrg.jpg
'Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzila i mene'http://novi.ba/clanak/115152/bio-sam-mamin-sin-ali-od-kako-sam-se-ozenio-zbog-moje-zene-mama-je-zamrzila-i-mene1151522017-01-24 17:39:00Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzila i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vrijeme bila najveća drolja, a i dan danas je. Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere sudje i čisti kuću naprosto poludi. Sada je utripovala da moj sin nije moj već da je to dijete mog kuma. Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum

'Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzila i mene'

ISPOVIJEST

Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzila i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vrijeme bila najveća drolja, a i dan danas je. Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere sudje i čisti kuću naprosto poludi. Sada je utripovala da moj sin nije moj već da je to dijete mog kuma. Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum

]]>
http://novi.ba/storage/2016/04/30/thumbs/57250079-9a34-4861-8df1-087b0a0a0a6c-sad-man-previewOrg.jpg
Ono kad te buduća svekrva gotivi: Ma kako da nehttp://novi.ba/clanak/115149/ono-kad-te-buduca-svekrva-gotivi-ma-kako-da-ne1151492017-01-24 17:29:00e buraz

Ono kad te buduća svekrva gotivi: Ma kako da ne

E BURAZ

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/58877ccb-33bc-4de7-9249-5a510a0a0a6c-sms3-3-previewOrg.png
Koji kralj: Obukao se kao Ninja da bi pomogao beskućnicima (VIDEO)http://novi.ba/clanak/115148/koji-kralj-obukao-se-kao-ninja-da-bi-pomogao-beskucnicima-video1151482017-01-24 17:24:00Pogledajte video u nastavku.

Koji kralj: Obukao se kao Ninja da bi pomogao beskućnicima (VIDEO)

Nije baš najjasnije zašto se ovaj super heroj maskirao u Ninju da bi siromašnim donio hranu, ali svakako njegov potez je vrijedan hvale.

Pogledajte video:

 

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/58877fd2-9860-4ff8-a123-5cbc0a0a0a6c-screenshot-13-8-640x354-previewOrg.jpg
Ma super, sve samo kaži:Bravo kralju http://novi.ba/clanak/115147/ma-super-sve-samo-kazi-bravo-kralju1151472017-01-24 17:23:00e buraz

Ma super, sve samo kaži:Bravo kralju

E BURAZ

]]>
http://novi.ba/storage/2017/01/24/thumbs/58877ca0-dbd4-4abe-8645-5a4b0a0a0a6c-sms2-2-previewOrg.png