Nesreća ili zločin: Sin koji je ubio majku sjekirom mislio da udara u panj?

Region
Nesreća ili zločin: Sin koji je ubio majku sjekirom mislio da udara u panj?
Dragan Š. (39) koji je ubio majku Vesnu sekirom (61) udarcem u glavu, u dvorištu porodične kuće u Beloj Crkvi, izjavio je u policiji da je mislio da je udario u panj na kojem je cijepao drva.

Dragan Š. (39) koji je ubio majku Vesnu sjekirom (61) udarcem u glavu, u dvorištu porodične kuće u Beloj Crkvi, izjavio je u policiji da je mislio da je udario u panj na kojem je cijepao drva, piše Alo.


On je nakon zločina pozvao je Hitnu pomoć i ljekarima rekao da dođu jer se njegovoj majci dogodila nesreća, nakon čega je i uhapšen. Prema nezvaničnim saznanjima, policajcima je rekao da je u pitanju nesreća, odnosno da je mislio da udara u panj na kojem je cijepao drva!

– Nisam bio u kući kada se dogodila nesreća, tako da ne znam da li je moju suprugu Dragan s namerom ubio ili mu je ona nehotice podletela pod sekiru – objašnjava Draganov otac Lazar sa suzama u očima i dodaje:

– Nas troje smo pili kafu, pa sam ja oko osam časova otišao po ženinu penziju, a Dragan je ostao da cijepa drva, a žena ih je skupljala. Ona je možda posrnula dok je skupljala drva, pa ju je on slučajno udario, jer ona ima problem sa kukovima. Ne znam, nešto se tu desilo.

(Novi.ba/Alo)

Ne propustite