Pjevač je ispričao najčudniju seks priču svih vremena: Studio se tresao od smijeha! (VIDEO)

Show
Pjevač je ispričao najčudniju seks priču svih vremena: Studio se tresao od smijeha! (VIDEO)
Robbiw Williams je odlučio da podijeli dio svoje intime u šou Gragama Nortona.

Robbie Williams definitivno zna da ispriča dobru priču! Popularni pjevač je gostovao u šou Grahama Nortona na BBC-ju i ostavio je bez daha druge goste – Džastina Timbrlejka, Anu Kendrik i Danijela Redklifa nakon što im je otkrio jednu od najčudnijih seks-priča koje su ikad čuli.

Norton je postavio jednostavno pitanje: "Što je najčudnije što vam je dao neki obožavatelj",  a nakon što je Vilijams prvo rekao "herpes", dobio je četverominutni odgovor koji je izbezumio goste i  Nortona:

"Ne mogu da vjerujem da ću ovo ispričati, ali hoću. Prije dosta godina iznajmio sam dvorac u kojem smo vježbali za turneju. Probudio sam se jednog jutra i onako pospan na ivici kreveta ugledao gospođu koja je mogla imati između 28 i 58 godina. Čudna situacija, ali tek ste se probudili, pa ne znate još što se događa.


Pogledao sam je i rekao samo "u redu", a ona je isto odgovorila "u redu". Zatim me je pitala imam li "morning glory" (britanski izraz za jutarnju erekciju).

Rekao sam da imam, a ona mi je rekla da će mi "olakšati". Uveče sam gospođi koja vodi dvorac rekao da ima jako čudnu spremačicu, a ona mi je kazala kako tog jutra uopšte nije dolazila spremačica,prenosi vecernji.hr.

Dakle, radilo se o nekom ko je došao s ulice", priznao je Robbie i sve nasmijao.

Na kraju je i otkrio ko je bila misteriozna dama.

"U redu, nakon ovog više nemamo šta dodati. Možemo ići kući", komentarisao je Danijel Redklif.

Cijelu priču pogledajte u videu:

 

 

Ne propustite