Vladimir Putin s ljubavnicom ima tajnu obitelj?

Show
Vladimir Putin s ljubavnicom ima tajnu obitelj?
Bivša ruska gimnastičarka s kojom ruski predsjednik Vladimira Putina prema glasinama ima tajnu obitelj pojavila se u javnosti s dva mlada dječaka za koje se smatra da su njezina djeca, piše Daily Mail.

Bivša ruska gimnastičarka s kojom ruski predsjednik Vladimira Putina prema glasinama ima tajnu obitelj pojavila se u javnosti s dva mlada dječaka za koje se smatra da su njezina djeca, piše Daily Mail.

Alina Kabajeva (33), koju se povezuje s Putinom još od 2008. godine, izvela je dva mlada dječaka nepoznate dobi kako bi pogledali spektakl klizanja na ledu u moskovskoj Megasport Areni.

Jedan je svjedok rekao da je glamurozna bivša olimpijka nosila vjenčani prsten koji je pokušala sakriti od kamera. Putin (63), koji je 2013. godine najavio da se razvodi od svoje žene Ljudmile, odbija govoriti o svojem privatnom životu.

Kabajeva, koja je osvojila zlatnu medalju u ritmičkoj gimnastici, službeno je opovrgnula da je u vezi s ruskim predsjednikom. No, glasine se i dalje šire.

Njezino novo pojavljivanje u javnosti ponovno je aktiviralo priče o navodnoj vezi s predsjednikom Rusije premda su mnogi mediji već objavljivali da je njihova veza završila.

Niti jedna od tih tvrdnji do sada nije potvrđena.

Fotografije Kabajeve i nepoznatih dječaka uslikane su uoči nedavnih parlamentarnih izbora u Rusiji na kojima je pobijedila Putinova stranka Ujedinjena Rusija.

Kabajeva je dečke s kojima je došla fotografirala s klizačem Jevgenijem Plušenkom i gimnastičarem Aleksejem Nemovim. Novine Moskovsky Komsomolets izvijestile su da Kabajeva nije rekla jesu li dečki s kojima je bila na događaju njezina djeca. 'Razumijete li s kim se fotografirate? Budite ponosni', proderala se Kabajeva na jednog od dječaka tijekom fotografiranja.

Novine su također izvijestile da je se njezin privatni život smatra 'tajnom'.

Internetski portal Uznayvse tvrdi da je poznato da Kabajeva ima djecu međutim identitet njihovog oca još uvijek je nepoznat.

Medijski napisi o vezi Putina i Kabajeve prvi su se puta pojavili 2008. godine u novinama u vlasništvu Aleksandera Lebedjeva.

Prošle su se godine u svibnju pojavile glasine da je Kabajeva trudna kada se na ženskom natjecanju iz gimnastike pojavila u širokoj haljini. Mediji su izvijestili da je izgledala 'starije' i 'punije' u toj haljini. U listopadu iste godine se Kabajeva prvi puta u javnosti pojavila s prstenom na desnoj ruci.

Većina ruskih medija o Putinovom privatnom životu ne piše i ne nagađa, a sam Putin je na nedvosmislen način dao do znanja da se u njegov privatni život 'ne smije petljati'.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne propustite