Akta.ba proslavlja 11 godina postojanja! (FOTO)

Aktuelno
Akta.ba proslavlja 11 godina postojanja! (FOTO)
Poslovni portal Akta.ba proslavlja 11 godina postojanja!

Poslovni portal Akta.ba proslavlja 11 godina postojanja! 

U prelijepom ambijentu poslovnog portala Akta.ba upriličen je B2B događaj za sve korisnike i poslovne partnere koji su u ugodnoj atmosferi iskoristili priliku za razmjenu informacija i iskustava s ciljem unaprjeđenja obostranog poslovanja. Saradnja sa velikim brojem kompanija tokom proteklih godina krunisana je druženjem sa svim relevantnim poslovnim partnerima. 

Direktorica Azra Atagić – Ćatović, poželjela je toplu dobrodošlicu i zahvalnost svima koji su i ove godine prepoznali kvalitetu poslovanja. 

"Kada vas vidim u ovolikom broju, svjesna sam da radimo dobar posao. Hvala vam sto ste došli i naravno što tokom proteklih 11 godina podržavate naš rad i prepoznajete naš trud. Trudimo se da vam, svih ovih 11 godina, budemo na usluzi, da vam obezbijedimo informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima od velike važnosti za vaše poslovanje."

Petsto zvanica iz 40 gradova uživalo je u ovom događaju.

"Na večerašnjoj zabavi nazvanoj 'B2B i sta bi' goste će zabavljati bend Zabranjeno Pušenje, a bit će upriličen i prigodan program u pauzama između snimanja", izjavila je direktorica portala Azra Atagić - Ćatović, a onda je Zabranjeno pušenje zaista podiglo atmosferu do usijanja. 

Pogledajte fotogaleriju. 

 

 

 

 

Ne propustite