Intimne ispovijedi muškaraca: Evo kako je izgledao najbolji seks u njihovom životu

Kiosk
Intimne ispovijedi muškaraca: Evo kako je izgledao najbolji seks u njihovom životu
Muškarci prema seksu imaju sličan stav kao i prema pizzi - čak i kad je loš, još uvijek je bolje nego da ga uopće nema

Muškarci prema seksu imaju sličan stav kao i prema pizzi - čak i kad je loš, još uvijek je bolje nego da ga uopće nema. No što čini razliku između dobrog i fantastičnog? Mora li biti romantičan, lud, pomalo nastran ili divlji? 10 muškaraca za britanski Cosmopolitan je opisalo svoja najbolja seksualna iskustva - i čini se da je savršen seks pomalo od svega navedenog.

1. "Bio sam s jednom jako slatkom i pristojnom djevojkom koju sam upoznao u jednom baru u Los Angelesu jedne noći. Ljubakali smo se kao i inače, a kada smo završili u mojoj sobi otkrio sam da voli grub seks. Nikad nisam bio grub prema nekome u spavaćoj sobi i to me činilo prilično nervoznim pa smo odradili popriličnu količinu grube predigre prije samog seksa. Držao sam je za zglobove, povlačio za kosu i bacao po krevetu (naravno, uz njen pristanak). Otkrila mi je sasvim novu stranu mene i nisam isti od tada. Na dobar način", Nicholas, 23

2. "Bilo je to s mojom dugogodišnjom curom u ormaru, u kući njenih roditelja. Opasnost da ćemo biti ulovljeni u kombinaciji sa spontanošću i jedinstvenom lokacijom završila je eksplozivnim seksom", Peter, 24

3. "Bila je Nova godina i upravo smo odvezli pijane prijatelje moje cure. Kad smo došli kući moja je cura odjenula seksi donje rublje. Te noći smo otpustili sve kočnice. Htjela je da preuzmem kontrolu a ja sam više no rado poslušao. Bila je puna energije pa je trajalo i trajalo. Na kraju smo se srušili, znojni i umorni, ali stvarno smo imali osjećaj da je Nova godina", Steve, 22.

4. "Najbolji seks moga života bit će s onom koju volim, a tek je moram sresti. Ali sve veze po putu su isto zabavne", David, 26.

5. "Prvi put s mojom sadašnjom curom bio je najbolji. Upoznao sam je na prvoj godini faksa, kad je i ona bila brucošica. Prvi put kada sam je vidio nisam rekao ništa osim 'bok, kosa ti je predivna, a i ti si'. Nismo se zbližili sve do kraja prve godine, a i tada sam mislio da me doživljava samo kao prijatelja. Jedne večeri je pristala ići sa mnom na piće, baš dan prije no što sam trebao ići na jednomjesečno putovanje. Dok sam je pratio do auta, pitala me zašto je nisam pozvao van ranije i poljubila me. Nijedno od nas nije očekivalo takvu noć pa smo završili u mom stanu. Učinili smo to triput, jednom u kuhinji, jednom pod tušem i jednom u mome krevetu. Bilo je savršeno jer smo oboje željeli jedno drugo a toga nismo bili svjesni, tako da smo se osjećali kao da smo napokon došli do zraka nakon što smo dugo bili pod vodom. Dvije godine kasnije još smo skupa i volim je neizmjerno", Clayton, 24,prenosi Index.

 6. "Moja cura i ja smo se seksali u troje s curom koju smo upoznali na 3nderu. Bili smo prilično uzbuđeni oboje oko toga, ali mislim da nitko od nas nije očekivao da će ispasti tako fantastično. Po mom mišljenju, to je sjajno utjecalo na naš seksualni život", Austin, 21.

7. "Stvarno se uživjela i nije se sramila reći što želi ili ne želi. Činjenica da nije samo ležala kao mrtvo puhalo je bila sjajna", Dominick, 21.

8. "Bio sam par mjeseci u vezi s tom curom i po prvi put sam otišao na put. Kad sam se vratio, već me čekala i otpustila je sve kočnice. Zavezala se i ostavila igračke na noćnom ormariću. To je bilo prvi put da smo bili tako ludi. Poševili smo se četiri puta te noći, na sve načine koje uopće možete zamisliti. Nisam se ni približio tome s nikim drugim više", Andrew, 23.

9. "Najbolji seks moga života bio je s curom koja je tražila da je vežem i zajašim je straga. Nikad nisam takvo što ranije radio, ali kad smo krenuli, ispalo je fantastično za oboje", Jimmy, 20.

 10. "Mora biti kad sam zaljubljen. Kad sam zaljubljen i vidim da je cura luda za mnom, to vodi stvari na posve novi level", Mark, 21.

Ne propustite