Ovu odjeću muškarci ne vole vidjeti na ženama

Moda i ljepota
Ovu odjeću muškarci ne vole vidjeti na ženama
“Boyfriend” traperice Zašto se zovu “dečkove traperice” ako to nisu njegove traperice? To su samo bezvezne poderane hlače bez oblika koje ni jednoj curi ne stoje dobro.Takvo je njihovo mišljenje, ali oni ne razumiju koliko se divno osjećamo kada uskočimo u njih iz svojih preuskih skinny traperica.

“Boyfriend” traperice
Zašto se zovu “dečkove traperice” ako to nisu  njegove traperice? To su samo bezvezne poderane hlače bez oblika koje ni jednoj curi ne stoje dobro.Takvo je njihovo mišljenje, ali oni ne razumiju koliko se divno osjećamo kada uskočimo u njih iz svojih preuskih skinny traperica.

Kombinezon
Svečano padobransko odijelo. Kao što su platforme “mješanac” štikle i ravne cipele, tako je i kombinezon neodoljiv spoj hlača i majice ili haljine. Posljednjih nekoliko sezona pravi je hit i sjajna zamjena za večernje haljine, zbog čega ga mnoge žene jednostavno obožavaju, ali muškarcima je trend sljubljivanja dvaju odjevnih komada u jedan jednostavno neshvatljiv.

Dolčevita
Što je to, majica s ušivenim šalom? Zločesti odjevni predmet koji bespotrebno uskraćuje pogled na jedan od najseksepilnijih dijelova ženskog tijela. Ako ste pomislili da je to dekolte, varate se. U pitanju je – ključna kost. Upravo taj dio tijela iznad dekoltea i u području vrata muškarci uvijek stavljaju na listu najsenzualnijih.

Platforme
Ili potpetica, ili cipela s ravnom petom, bilo što između toga jednostavno nema smisla. Pogotovo ne glomazne platforme koje na nikome ne izgledaju dobro, a kamoli na ženama koje ne znaju hodati u njima. Frajeri ne shvaćaju da u platformama možemo mirno “prostajati” cijelu noć za razliku od štikli u kojima nam nije ugodno.

Mini boho haljina
Zašto bi itko želio izgledati kao šator? Zato što je u pitanju jedan od najudobnijih modela haljina u kojem se osjećamo opušteno. Ovaj svestrani komad po zimi možemo nositi kao tuniku i zato ga se nikad nećemo odreći.

Ne propustite