Kad vidite šta je napravila od prazne tegle, potrčaćete da uradite isto

Sve za dom
Kad vidite šta je napravila od prazne tegle, potrčaćete da uradite isto
Šta sve možete da uradite sa praznom teglom od ajvara?

Šta sve možete da uradite sa praznom teglom od ajvara? Ako pitate  domaćicu, možete u nju da stavite džem ili još ajvara, ali mi imao mnogo bolji prijedlog. Zašto ne biste od nje napravili predivan ukras za sobu ili nekome za poklon?
 

Jedna jutjuberka je riješila sa svima da podijeli trik koji bi mogao da vam spase obraz sljedeći put kad zaboravite drugarici da kupite poklon, a treba da krenete na njen rođendan za pola sata. Ona je od obične staklene tegle, jedne fotografije i nešto peska napravila predivan "ram" u kom slika bukvalno visi.

Sve što će vam trebati jesu tegla, željena fotografija, malo pijeska, školjke ili neki drugi ukrasi, tanak kanap i selotejp.

Teglu dobro očistite (niko ne želi da vidi ostatke ajvara koji niste uspjeli da dohvatite viljuškom) pa u nju sipajte pijesak. Poredajte školjke, a na gornjem dijelu fotografije napravite manju rupicu. Kroz nju provucite kanap, pa drugi dio kanapa zalijepite za donji dio poklopca - tako da fotografija visi.

Ostalo vam je samo da sve sklopite kao u videu, malo ukrasite spoljašnjost tegle i imate prelijep ukras ili poklon za nula dinara. Čak i ako ste malo trapavi pa ne ispadne baš savršeno, onaj kome poklanjate će uvijek znati da je ovo pravi poklon od srca.

 

 

 

(Novi.ba/24sata.rs)

Ne propustite