Živi u OSAM kvadrata, ali je sebi napravila pravi mali raj!

Sve za dom
 Živi u OSAM kvadrata, ali je sebi napravila pravi mali raj!
Njen cijeli stan je vjerovatno manji od vaše spavaće sobe...


Život u Njujorku je veoma skup, posebno ako želite da živite na dobroj lokaciji. Upak, jedna djevojka je pronašla rješenje.
 
- Željela sam da živim na Menhetnu, ali nisam bila spremna da za to dajem cijelu svoju platu. Našla sam stan koji ima osam kvadratnih metara i shvatila sam da je to pravo rješenje - navodi ona.
 
Felis Koen radi kao profesionalni organizator i bila je spremna da prihvati izazov da uredi tako mali prostor da bude potpuno opremljen za život, pa čak i da bude udoban i simpatičan.
 
Stan se nalazi odmah blizu Central parka, u najživljem i najluksuznijem dijelu grada, koji mnogi nazivaju pravim Njujorkom.

Postoje određeni kompromisi, ali Felis smatra da je vrijedno toga da živi na tako dobroj lokaciji.
 
- Kada sam se uselila, vidjela sam da je žena koja je živjela tu prije mene imala naguran namještaj, i samo malo slobodnog prostora na sredini sobe. Ipak, ja sam se svega otarasila jer sam znala da u Njujorku morate da idete na gore kada organizujete stvari - navodi ona.
 
U stanu nije postojala kuhinja, ali ona je napravila svoj mali kutak za jelo i skladištenje hrane. Ima mali frižider, mikrotalasnu, lonac na struju i malo prostora za namirnice.

 

(Novi.ba/Blic)

Ne propustite