Delegacija SDA u Novom Pazaru

Aktuelno
Delegacija SDA u Novom Pazaru
U sjedištu SDA u Novom Pazaru započela je sjednica Koordinacionog tijela Stranke demokratske akcije sa područja bivših jugoslovenskih država. U delegaciji SDA BiH u Novom Pazaru je pored predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

U sjedištu SDA u Novom Pazaru započela je sjednica Koordinacionog tijela Stranke demokratske akcije sa područja bivših jugoslovenskih država.

U delegaciji SDA BiH u Novom Pazaru je pored predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

"Bošnjaci su odbranili pravo na postojanje na ovim prostorima, ravnopravnost, vratili nacionalno ime, jezike, odbranili pravo na samosvojnost, posebnost, vratili državnost u BiH nakon 450 godina, napravili vojsku“, rekao je Izetbegović povodom 26. godišnjice od osnivanja SDA u Sandžaku.

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je danas u Novom Pazaru da je ta stranka najvažnija jer brani položaj Bošnjaka na Balkanu i istakao da njegova posjeta najvećem gradu u Sandžaku ne predstavlja zaobilaženje Beograda.

Ne propustite