Na plaži u Neumu izbila tučnjava između više osoba, svi privedeni

Crna hronika
Na plaži u Neumu izbila tučnjava između više osoba, svi privedeni
Između više osoba danas je oko 14 sati ispred hotela „Zenit“ u Neumu izbila tučnjava i svi su nakon pravodobne reakcija policije privedeni u Policijsku stanicu Neum, doznaje Fena iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Između više osoba danas je oko 14 sati ispred hotela „Zenit“ u Neumu izbila tučnjava i svi su nakon pravodobne reakcija policije privedeni u Policijsku stanicu Neum, saznaje Fena iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

U intervenciji i sprječavanju širenja nasilja učestvovali su i pripadnici specijalne jedinice MUP-a HNK-a koji su iz Mostara poslani u Neum.

Trenutno se nad privedenim osobama vrši obrada, a motivi ovog incidenta još se ne znaju.

Prema pisanju pojedinih medija, do incidenta je došlo nakon verbalnog, a kasnije i fizičkog obračuna skupine mladića koji ljetuju u Neumu i jednog od mještana Neuma zbog čamca koji je bio lociran ispred njegove kuće. Nedugo nakon toga došlo je i do tučnjave između spomenute skupine gostiju i skupine domaćih mladića.

Mediji prenose kako su u incidentu navodno povrijeđena i dva policajca, no s tom informacijom trenutno ne raspolažu u Operativnom centru MUP-a HNK.

(Fena)

Ne propustite