Sokolac: Pretučen predsjednik Mladih SNSD-a

Aktuelno
Sokolac: Pretučen predsjednik Mladih SNSD-a
Predsjednik Mladih SNSD-a Sokolac Jovan Golijan pretučen je ispred porodične kuće u sokolačkom naselju Laze. Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Sokolac Mirko Čolović rekao je Srni da su Golijana jutros u 3.15 časova ispred porodične kuće napala dva maskirana lica koja su ga pretukla tupim predmetima na stepeništu

Predsjednik Mladih SNSD-a Sokolac Jovan Golijan pretučen je ispred porodične kuće u sokolačkom naselju Laze, pišu Nezavisne.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Sokolac Mirko Čolović rekao je Srni da su Golijana jutros u 3.15 časova ispred porodične kuće napala dva maskirana lica koja su ga pretukla tupim predmetima na stepeništu. "On se neko vrijeme borio sa njima dok majka nije čula zapomaganje i sa njegovom sestrom izašla na terasu. Napadači su tada pobjegli niz ulicu", naveo je Čolović.

Govoreći o mogućim motivima ovog napada, Čolović je istakao da je Golijan jedan od najčestitijih mladića u opštini Sokolac, da nije imao bilo kakve konflikte, te da je prije 15 dana postavljen za upravnika Radne jedinice u Šumskom gazdinstvu "Romanija". Golijan je i kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini opštine Sokolac.

"Ovo je samo neka politička priča koja se vraća iz nekih ranijih vremena. Krenule su predizborne aktivnosti", smatra Čolović, koji je podsjetio i na to da je nedavno na Palama zapaljen lični automobil predsjednika Opštinske organizacije SNSD-a Boška Tomića ispred zgrade u kojoj živi.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je Srni da je Policijskoj stanici Sokolac jutros u 3.40 časova prijavljeno da su dva maskirana muškarca fizički napala Golijana ispred njegove porodične kuće.

"Povrijeđeni je prevezen u Klinički centar Kasindo, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć nakon čega je, prema našim saznanjima, pušten na kućno liječenje", navela je Tešićeva. Ona je dodala da je izvršen uviđaj, prema nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a od Golijana uzeta izjava o okolnostima događaja, i u toku je rad na utvrđivanju motiva napada i identifikovanju počinilaca.

Ne propustite