Ove slavne osobe NIKAKO ne piju alkohol

Praktična žena
Ove slavne osobe NIKAKO ne piju alkohol
Možda zamišljate da sve slavne osobe uživaju u beskrajnim zabavama na kojima teču potoci alkohola, no to nije tačno. Ovi celebritiji alkohol nikad ne piju, a mirna večer kod kuće draža im je od divljih tuluma.

Možda zamišljate da sve slavne osobe uživaju u beskrajnim zabavama na kojima teču potoci alkohola, no to nije tačno. Ovi celebritiji alkohol nikad ne piju, a mirna večer kod kuće draža im je od divljih tuluma.

Blake Lively

Kažu da zgodna, dugonoga glumica nikad nije popila ni kap alkohola. Za razliku od Serene, lika koji ju je proslavio u seriji "Gossip Girl".

Jim Carey

Vjerovali ili ne, Jim Carey ne voli alkoholna pića. Prema njegovim riječima: "Život je prelijep za droge i alkohol".

Kristin Davis

Dobrica Charlotte iz serije "Sex i grad" bila je razuzdana party djevojka i teška alkoholičarka. Kad se napokon otrijeznila, zaklela se da više neće ni taknuti alkohol.

Jennifer Lopez

U svijet Jennifer Lopez sve se vrti oko izgleda pa pjevačici ne pada na pamet piti alkohol jer bi se to moglo loše odraziti na njezinoj koži i figuri.

Kim Kardashian

U mlađim danima Kim je voljela cugnuti i neko je vrijeme čak imala ozbiljan problem s alkoholom. Već godinama uopće ne pije, za razliku od ostatka njezine obitelji.

Tyra Banks

Manekenka i voditeljica kaže da je probala alkohol sa 12 godina i tada odlučila da nikada neće piti, čega se i pridržava.

David Beckham

Sexy David živi pravim životom sportaša i ne pije alkohol, što se itekako vidi na njegovom izgledu.

(index.hr)

Ne propustite