Povećajte svoju brzinu interneta za čak 3 puta s ovim jednostavnim trikom

Internet
Povećajte svoju brzinu interneta za čak 3 puta s ovim jednostavnim trikom
Frustrirajuće, pa čak i skupo može biti spora brzina i slaba veza.

Svi koristimo internet cijelo vrijeme. Frustrirajuće, pa čak i skupo može biti spora brzina i slaba veza. Pa, jednostavno resetiranje može značajno povećati brzinu interneta. Također možete uključiti svoj router i isključiti da vidite da li je to korisno.

Ali,  u ovom članku ćemo vam pokazati kako da poboljšate brzinu internet veze - po 3 puta da ne bi trebali biti zabrinuti. Samo slijedite jednostavne upute.

Prvo, pored metalnih predmeta, hladnjaci i mikrovalne pećnice ne biste trebali postaviti ruter. Ti predmeti mogli bi usporiti i oslabiti signal.

Drugo, trebali bi staviti modem u blizini vašeg laptopa, mobitela ili računala.

I pobrinite se da postavite vaš modem na višem mjestu - na primjer. da bude visoko 2-3 metara. Uvjerite se da je čist i da nema previše prašine unutar njega. Vjerovali ili ne, ali i zbog prašine bi mogla veza biti sporija. Trebali bi ga čistiti barem 2 puta sedmično.

Vi biste također trebali znati da ne treba stavljati modem ili ruter gdje ima previše ljudi. Vjerovali ili ne, Wi-Fi mreža je puno sporija na mjestima s mnogo vode kažu  eksperti a svi znamo da je ljudsko tijelo je 60% voda, te to može ometati signal.

I na kraju, ako su stari  mogu izazvati neke probleme, tako da je potrebno kako bi bili sigurni provjeriti da su mikro filteri novi. Dakle, trebali biste ih zamijeniti - barem 2 puta godišnje

Ne propustite