Donji Žabar: Ronioci pronašli tijelo utopljenika iz Orašja

Crna hronika
Donji Žabar: Ronioci pronašli tijelo utopljenika iz Orašja
U mjestu Oštra Luka kod Donjeg Žabara, jutros oko 4.30 časova pronađeno je i izvučeno tijelo A.S. iz Orašja, koji je u subotu oko 15.30 časova utopio u vještačkom jezeru nastalo iskopavanjem šljunka

U mjestu Oštra Luka kod Donjeg Žabara, jutros oko 4.30 časova pronađeno je i izvučeno tijelo A.S. iz Orašja, koji je u subotu oko 15.30 časova utopio u vještačkom jezeru nastalo iskopavanjem šljunka, potvrđeno je “Nezavisnim”.

U potrazi za tijelom utopljenika, koje je trajalo dva dana, bili su uključeni ronioci Ronilačkog kluba „Vidra“ iz Modriče, Ronilačkog kluba „Eko-ronilačka grupa invalida“ iz Lukavca, FBiH i ronilački tim Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Policijskoj stanici Pelagićevo u subotu je oko 17.45 časova prijavljen nestanak A.S. koji se sa prijateljima kupao u vještačkom jezeru. Policija je odmah izašla na lice mjesta gdje su na obali pronašli mobilni telefon i odjeću A.S., te na osnovu prikupljenih saznanja utvrdili da je A.S. sam plivao u jednom smjeru, dok su njegovi prijatelji, koji su ranije ušli u vodu plivali u drugom smjeru, a nakon izlaska na obalu uočili su njegov nestanak.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

 

Ne propustite