"Smrt sirotinji": U Srbiji pobjesnili zbog bahatosti kćerke osuđenog tajkuna

Region
"Smrt sirotinji": U Srbiji pobjesnili zbog bahatosti kćerke osuđenog tajkuna
Na facebook profilu 22-godišnje Anike Đurašković, kćerke srpskog preduzetnika Mila Đuraškovića osuđenog na sedam godina zatvora zbog zbog oštećenja kruševačke Fabrike maziva FAM i utaje poreza, osvanula je objava koja je podignula cijelu zemlju na noge.

Na facebook profilu 22-godišnje Anike Đurašković, kćerke srpskog biznismena Mila Đuraškovića osuđenog na sedam godina zatvora zbog zbog oštećenja kruševačke Fabrike maziva FAM i utaje poreza, osvanula je objava koja je podignula cijelu zemlju na noge.

Od fotografije na kojoj djevojka pozira uz novi BMW X1, javnost je daleko više šokirao opis koji je stajao uz nju.

"Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka ne gleda! Smrt sirotinji", pisalo je pored fotke koja je izazvala burne reakcije na Facebooku, piše Blic.

anika-face-23062016

Inače automobil pored kojeg je pozirala opremljen je najboljom i najluksuznijom opremom, a njegova cijena iznosi 43.000 eura. Anika je fotografiju s Facebooka ubrzo obrisala (ne i s Instagrama), a potom se opravdala hakiranjem profila.

"Žalosno je što se Srbi udružuju samo kada je neko prozivanje u pitanju (najčešće izazvano ljubomorom) a kada je humanitarna akcija u pitanju ili nešto tome slično, ti isti ljudi se ne oglašavaju. Btw, profil mi je bio hakiran objave nisam pisala ja", objavila je noćas.

To ne mijenja činjenicu da je odrasla u luksuzu, a svaku priliku koristi da se time i pohvali. S roditeljima, sestrom blizankom i dva brata živi u vili od 1000 kvadrata, ima osiguranje, poslugu i privatni avio-prijevoz.

Ne propustite