Bosanac ubio bivšu suprugu s 15 hitaca "jer je bila u vezi sa crncem"

Crna hronika
 Bosanac ubio bivšu suprugu s 15 hitaca "jer je bila u vezi sa crncem"
Kajanje nakon učinjenog nije utjecalo na stavove suca.


Dragan je priznao da je pucao u nju, ali je tvrdio kako nije imao namjeru ubiti je. Kako je naveo, pucao je u afektu jer je doznao kako je u vezi s kolegom


Dragan Sekulić (38)  priznao je da je pucao u ženu i osuđen je u američkoj državi Ohio na doživotni zatvor.

Ob je svoju bivšu  suprugu Željku (37), 9. decembra u gradiću Massillon, s 15 hitaca iz bratova pištolja koji je uzeo iz njegove garaže, ispucao rafal u Željku.

Kajanje nakon učinjenog nije utjecalo na stavove suca koji mu je uskratio i pravo traženja pomilovanja, a zbog prethodnih optužbi za nasilje u obitelji, na doživotnu kaznu dodano mu je još 14 godina zatvora. 
  
Dragan je tvrdio da nije imao namjeru ubiti je već je pucao u afektu jer je doznao kako je u vezi s kolegom, a kako je riječ o crncu, “imao je prekid filma u glavi”. 
 
Bivšu suprugu kobnog dana dočekao je na parkiralištu ispred Centra za rehabilitaciju “Astorija” gdje je radila kao medicinska sestra i ispalio joj tri metka u glavu, a ostatak u tijelo pa unajmljenim vozilom pokušao pobjeći prema zračnoj luci, piše 24sata.info.
 
Inače, Dragan je s porodicom iz BiH izbjegao u Srbiju gdje je upoznao Željku pa su u SAD emigrirali 2002. godine. U braku su dobili dvije kćeri, koje sada imaju devet odnosno 13 godina. 
  
Nakon razvoda, Željka je, navodno, ubrzo poslije toga započela novu vezu. Samo dvije sedmice prije planiranog zločina pokušao ju je ubiti tako što je kamionom izgurao njezin automobil u kanal, piše Večernji. 
  
Iz smrskanog vozila s potresom mozga od smrti su je spasili vatrogasci. 
 
 

 

 

Ne propustite