Scott's restaurant - popularni restoran među zvijezdama

Praktična žena
Scott's restaurant - popularni restoran među zvijezdama
Bijele ruže, viseći raskošni cvjetni aranžmani, stabla u obliku žene, to su samo neki detalji kojima je modna kuća Dior uljepšala eksterijer poznatog londonskog Scott's restorana

Scott's restaurant je popularno sastajalište za londonske zvijezde, a sada je modna marak Dior ostavila svoj trag u ovom predivnom restoranu.

Londonska terasa popularnog Scott's restorana dobila je posve novi, ozelenjeni cvjetni izgled. Kako bi proslavili otvorenje svog novog dućana u ulici New Bond, u periodu kada se održava i čuveni Chelsea Flower Show, terasa Scott's restorana ispunjena je simbolično kompozicijama cvjetnih aranžmana i zelenila.

Tim potezom željelo se referirati na Diorovu veliku strast prema cvijeću i njegovom utjecaju te inspirativnoj motivaciji u njegovom modnom stvaralaštvu. Novo ekstravagantno ruho terase tako krasi preko 3.500 dekoracija s bijelim ružama, stabla u obliku žene odjevene u "zeleno" odijelo, te niz raskošnih visećih aranžmana i instalacija. 

Bijele ruže, viseći raskošni cvjetni aranžmani, stabla u obliku žene su samo neki od detalja kojima je modna kuća Dior uljepšala eksterijer poznatog londonskog Scott's restorana.

 

Ne propustite