DUHOVI HOLLYWOODA: Ovi slavni pokojnici JOŠ UVIJEK OPSJEDAJU SVOJE KUĆE!

Nostalgija
DUHOVI HOLLYWOODA: Ovi slavni pokojnici JOŠ UVIJEK OPSJEDAJU SVOJE KUĆE!
Možete li zamisliti da imate dovoljno novca da kupite kuću netom preminulog slavnog zavodnika ili holivudske dive. Posljednje što biste željeli je da shvatite da u svom novom domu niste sami ...

Možete li zamisliti da imate dovoljno novca da kupite kuću netom preminulog slavnog zavodnika ili holivudske dive. Posljednje što biste željeli je da shvatite da u svom novom domu niste sami, jer njihovi prethodni vlasnici ne žele da odu, a više nisu među onim koji žive!

Al Kapone

duhovi2

Većina ljudi ovo ne zna, ali Al Kapone, ozloglašeni kriminalac, je bio strastveni svirač na bendžou. Čak su i zatvorski čuvari prepričavali da njegov duh još uvijek dolazi u staru ćeliju u Alkatrazu i da baš odatle dolazi zvuk muzike.

Merilin Monro

duhovi3

Duh ove holivuske zvijezde navodno još uvijek luta njegovim bulevarima. Od njenog samoubistva 1962. duh je viđen u njenoj kući, kod groba, a čak i u njenom hotelu koji je veoma voljela!

Elvis Prisli

duhovi4

Najpoznatiji duh koji opsjeda Holivud je onaj ‘kralja rokenrola’, Elvisa Prislija. Navodno je viđen u diskotekama u kojima je pjevao, u njegovom domu, čak i u mnogobrojnim kockarnicama Las Vegasa.

Rudolf Valentino

duhovi5

Valentino je bio holivudski srcolomac, a umro je sa samo 31 godinu zbog komplikacija od čira. Priča se da njegov duh opsjeda Valentinovu bivšu kuću i da su ga posjetioci vidjeli u spavaćoj sobi na drugom spratu kuće.

Ne propustite