Maska sa kvascem koja će oporaviti vašu kosu

Moda i ljepota
Maska sa kvascem koja će oporaviti vašu kosu
Maska za kosu s običnim kvascem prilično je jednostavno, ali vrlo učinkovito sredstvo koje čini čuda, čak i sa najzapuštenijom kosom.

Rezultat primjene ovakve maske, ne samo da je jako vidljiv, već je i trajan! Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose i nezamjenjive su u borbi protiv gubitka kose i za njen brži rast. Koristeći masku od kvasca uspješno ćete se osloboditi i prhuti. Koristeći maske od kvasca, možete postići nevjerovatne efekte, ali kao i kod svake maske, procedura za oporavak kose mora biti kontinuirana, a ne “s vremena na vrijeme”. 

Kao preventivna mjera i za brži rast kose, maska od kvasca koristi se jednom sedmično, u trajanju 10-15 sedmica. Poslije napraviti pauzu 3 mjeseca i ponoviti po potrebi.

Ako je cilj liječenje kose – obnova i ojačanje strukture oštećene kose, maske na bazi kvasca treba primjenjivati 2 puta tjedno, u trajanju 6-8 tjedana. Po potrebi proceduru ponoviti za 3 mjeseca. Ova maska pomaže poboljšanje kvalitete kose i njen brži rast u slučaju otpadanja kose zbog stresa, bolesti, kemoterapije, hormonskih poremećaja, “jesenjeg” intenzivnijeg otpadanja kose.

U masku možete dodati ricinusovo ili maslinovo ulje, jogurt, sok aloe itd, ali osnovni sastojak kvasac uvijek ostaje isti.

Ne propustite