Lukijan Ivanović objavio svoju prvu pjesmu i oduševio regiju

Praktična žena
Lukijan Ivanović objavio svoju prvu pjesmu i oduševio regiju
Saznajte o planovima Lukijana Ivanovića u intervjuu za portal "Novi.ba"

Mladi glazbenik iz Banja Luke, Lukijan Ivanović, koji je poznat po sudjelovanju u natjecanju X Factor Adria, objavio je svoju prvu pjesmu "Sve si meni“ i oduševio regiju. Pjesma je brzo postala hit na Youtube-u i radio stanicama, a kako je nastala, prethodna iskustva i planove za budućnost, pročitajte u intervjuu koji je dao za naš portal.


N: Što se događalo u tvom životu poslije natjecanja u X Factoru?
Mislim da se sve u životu dešava sa razlogom. Zahvaljujući takmičenju u X Factor-u, stekao sam nova prijateljstva koja traju i danas. Bilo je to veliko iskustvo za sve nas koji smo se takmičili.U prethodnom periodu sam radio na mojoj autorskoj muzici. Jedna od njih je pesma Sve si meni koju sam objavio u novembru. Nastupao sam u Republici Srpskoj, Makedoniji i pomalo odmarao.


N: Jesi li u kontaktu s ostalim natjecateljima show-a?
Čujem se sa Aleksom I kada putujem u Beograd uvek se vidimo. Maid takođe priprema pesmu, razmenimo poruke. Uroš Turkulov se javlja, i sve u svemu ko ima vremena on se javi. 

N: Kako si zadovoljan uspjehom pjesme?
Ja sam vise nego prezadovoljan kako se pesma plasirala kod publike. Za dva meseca otkako je objavljena na mom you tube kanalu, bila je hit mnogih radio stanica u zemljama regiona, stalno dobijam poruke iz Crne Gore, Srbije da se pesma vrti i da je na top listama hit nedelje, meseca. Bitno je da se pesma sluša i dopada slušaocima.

N: Jesi li pjesmu sam napisao, budući da pišeš? 
Tekst za pesmu “Sve si meni” dobio sam na jednom nastupu, sasvim slučajno od devojke Adrijane Baralić, iz Banja Luke.Stihovi su mi se dopali i sutradan sam odmah seo za klavir i počeo da pevam melodiju. Kada sam osetio da je to pesma koja treba da bude moja lična karta, tj. prvenac pozvao sam moje ukućane I rekao im da imamo hit. U mojoj porodici svi muzički obojeni; kada su saslusali pesmu i oni su se složili i da nju prvo snimam. Dusan Alagić je uradio fenomenalan aranžman tako da sam ja prezadovoljan. Pesma je moderna pop balada,uz maksimum emocije, gradacije i dobrog zvuka. Imam dosta autorskih pesama i uvek pišem nove. Eksperimentišem sa muzikom non-stopu u svom malom kućnom studiju. Komponujem od narodnjaka do pop muzike, instrumentala, volim da obrađujem poznate pesme, svega ima iz moje radionice. 

N: Da li te promijenila popularnost?
Isti sam momak koji se vozi gradskim prevozom u Banja Luci, sedim sa društvom u lokalima, ne krijem se, tu sam kao i svi mladi. Družim se, radim, živim isto kao i do sada.

N: Kako sad izgleda jedan tvoj radni dan?
Kada sam kući, u Banja Luci vreme, uglavnom, provodim u studiju radeći, ili vežbam pesme za nastupe, ili radim -pišem muziku . Odem na trening do teretane  i pred spavanje odgledam dobar film .

N: Planovi za budućnost?
Da uživam u muzici, snimam i radim ono što volim. Snimaću pesmu po pesmu. Ne žurim nigde. 

N: Imaš li poruku za  čitatelje našeg portala?
Verujte u sebe, budite uporni i nikada ne odustajte od onoga sto vam se čini nedostižno i nemoguće .
 

Razgovarala: Ivana Cvjetković

Ne propustite