Neda Ukraden izazvala skandal: Bila je bijesna kao ris

Šokantno!
Neda Ukraden izazvala skandal: Bila je bijesna kao ris
Srpska verzija showa Tvoje lice zvuči poznato trenutno je u pripremama za finalnu emisiju.

Srpska verzija showa Tvoje lice zvuči poznato trenutno je u pripremama za finalnu emisiju. 

No, ne ide nažalost sve svojim tokom. U predfinalnoj emisiji popularna pjevačica Neda Ukraden navodno je pobjesnila i izazvala skandal.

Do zabune je navodno došlo kod proglašenja finalista. Voditeljski par je zabunom pročitao ime Nede Ukraden kao finalistice i onda joj rekao da su se zabunili. 

Ta je greška pjevačicu navodno toliko naljutila da je napravila dramu i napustila snimanje. 

'Neda je bila bijesna kao ris. Izletjela je iz studija. Iako su je kolege pokušale zaustaviti i objasniti joj da snimanje još nije gotovo, Nedi nije padalo na pamet da se vrati na scenu. Baš je bila razočarana i odbrusila im je da što se nje tiče show je završen. Glasno je povikala: 'Sram vas bilo, jednu Nedu ste našli da izigrate', izjavio je izvor za Alo.rs. 

Iako nije ušla u finale, Neda bi se trebala pojaviti u finalnoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato i izvesti još jednu transformaciju no, navodno dvoji oko te odluke. 

Nakon navodnog skandala oglasila se i sama Neda: 'Nisam očekivala da ću proći u finale, tako da me kiks voditelja nije naročito pogodio. Ja sam mnogo zahvalna produkciji na ukazanom povjerenju i mislim da sam maksimalno dobro odradila sve što su od mene tražili. U svakom slučaju, moja kćerka i svi članovi obitelji su ponosni na mene zbog učešća u ovom showu', rekla je Neda za 24sata.rs. 

Ne propustite