Ovo je recept koji je razljutio farmaceutsku industriju

Zanimljivosti
 Ovo je recept koji je razljutio farmaceutsku industriju
Farmaceutska industrija se pokazala više interesiranom za profit nego za riješavanje raznih bolesti.

Kombinacija ove dvije namirnice može pomoći u spriječavanju nastanka raka, pomažu pri jačanju dišnog sustava, smanjuju kolesterol i jačaju srce.

Farmaceutska industrija se pokazala više interesiranom za profit nego za riješavanje raznih bolesti. I dok su pravi prirodni lijekovi dostupni svima, za njih nitko ne čuje jer su farmaceutske tvrtke zainteresirane samo novac. No, prirodne kombinacije poput ove u nastavku uistinu mogu pomoći.

Ljudi od davnina koriste med i cimet.

Ove ljekovite i prirodne namirnice imaju ljekovita svojstva koja se koriste već tisućama godina. Kombinacija ove dvije namirnice može pomoći u spriječavanju nastanka raka, pomažu pri jačanju dišnog sustava, smanjuju kolesterol i jačaju srce.

Infekcije mokraćnog sustava

Pomiješajte 2 čajne žlice cimeta i žlicu meda u čaši mlake vode. Ova kombinacija pomaže da se uništi sve bakterije koje žive u mjehuru.

Bolesti srca

Pomiješajte ½ žličice cimeta sa žličicom meda i konzumirajte smjesu svakog jutra dok ne osjetite poboljšanje. Ova kombinacija pomaže u spriječavanju srčanih udara, smanjuje kolesterol i pomaže u jačanju srca.

Zubobolja

Nanesite pastu od cimeta i meda na jedan bolan zub kako bi bol i inefekcija nestali.

Akne

Zanemarite sve kupovne kreme, koristite samo cimet i med. Pomiješajte jednaku količinu meda i cimeta i smjesu nanesite na svoje prištiće prije nego što odete u krevet. Kad se probudite operite smjesu s lica. Prištići će nestati.

Artritis

Kombinirajte 2 čajne žlice meda s jednom žličicom cimeta koje ste pomiješali u čaši tople vode. Ova kombinacija smanjuje bol koju uzrokuje artritis.

Želučane smetnje

Pomiješajte jednu žlicu meda sa ½ žličice cimeta u čaši tople vode. Smjesu je potrebno piti na prazan želudac. Ona pomaže poboljšati probavu, ublažit će vam plinove, ali i olakšati bol u trbuhu.

Prehlada

Pomiješajte žličicu meda sa ¼ žličice cimeta i uzimajte ga 2 puta dnevno. Ovo će riješiti sve vaše boljke koje donosi prehlada i osjećat ćete se bolje.

Kožne infekcije

Kombinirajte jednake količine meda i cimeta kako biste napravili kremu. Nanesite kremu na upaljeno područje i iznenadit ćete se kako brzo nestaju infekcije.

Ne propustite