Napitak bomba: Vaša krvna slika će biti toliko dobra da će svaki ljekar biti u nevjerici

Kuharica
Napitak bomba: Vaša krvna slika će biti toliko dobra da će svaki ljekar biti u nevjerici
Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina.

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se skoncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primjetno povećava broj eritrocita, i pozitivno se odražava na cjelokupnu krvnu sliku.

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka. Godiće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Sastojci:

200 ml meda
200 g oraha
200 g suvog grožđa
200 ml soka od šargarepe
200 ml soka od cvekle
2 limuna
Priprema:

Operite limun, presjecite oba limuna na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim, dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmješajte. Potom dodajte mljevene ili sitno sjeckane orahe i suvo grožđe i ponovo promiješajte. Navedena količina sastojaka će vam obezbjediti 1kg ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru.

Uzmite po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka je ta što nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvonedjeljnog korišćenja, provjerite svoju krvnu sliku. Sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni. Podijelite ovaj recept sa svima, čak i sa svojim ljekarom.

Ne propustite