Detalji koje muškarci vole na ženama!

Ljubav
Detalji koje muškarci vole na ženama!
Muškarci su slabi na žene i njima je gotovo sve privlačno na nježnijem spolu. Ali postoje određeni načini ponašanja koji ih mogu s nogu oboriti u sekundi.

Muškarci su slabi na žene i njima je gotovo sve privlačno na nježnijem spolu. Ali postoje određeni načini ponašanja koji ih mogu s nogu oboriti u sekundi.

U nastavku možete pročitati šta muškarce najviše privlači kod žena:

Oči u oči

Gotovo svaki muškarac odmjerit će zgodnu ženu koja prođe, ali ako mu uzvratite izravan pogled, sigurno ćete zaokupirati njegovu maštu. Naime, većina muškaraca voli kada žena koketno uzvrati direktan pogled u oči. To ih zaista uzbuđuje.

Majica uz tijelo

Više od raskošnog dekoltea muškarce “pali” kad se ispod pripijene majice naziru obrisi ženskih grudi. Još ako žena ne nosi grudnjak, užitak je još i veći. Budući da ne vide jasno ono što žele, počinju o tome maštati. Ako niste znali, mašta je jedan od najjačih afrodizijaka koji muško tijelo pali u sekundi.

Djevojka iz komšiluka

Iako se većina žena svakodnevno pretjerano uređuje kako bi bila privlačna suprotnom spolu, činjenica je da dobar dio muškaraca voli jednostavnost. Prizor djevojke iz komšiluka  pali njihovu maštu. Mnogi muškarci obožavaju vidjeti djevojku u trapericama, pamučnoj majici, kose skupljene u rep i s vrlo malo šminke.

Prijateljice na plesnom podiju

Velik broj muškaraca mašta o seksu s dvije žene u isto vrijeme, ali većina njih to nikada neće realizirati u stvarnom životu. Umjesto toga, poslužit će im prizor dvije seksi djevojke koje potpuno nesputano plešu na plesnom podiju. Takav prizor im naprosto oduzima dah.

Seksi nanošenje ruža na usne

Iako će većina muškaraca reći da ne voli žene s prejakom šminkom, ipak im pogled na djevojku koja nanosi ruž ili sjajilo pričinjava posebno zadovoljstvo. Scena u kojoj ona blago nagnute glave unazad nanosi sjajilo na poluotvorene usne za njega je jedna od najseksipilnijih i u njemu pobuđuje sve moguće hormone.

Izljev ljutnje

Muškarci, iako se ne vole svađati, uživaju kada se žena naljuti. To, naravno, ne znači da ih privlače ljutite i konfliktne žene. Naprotiv. Njima je seksi kada žena koja je inače mirna i stabilna u jednom trenutku izgubi kontrolu

Izvor: ljepota.ba

Ne propustite