Božo Vrećo pokazao kako izgleda njegova ''Vogue street'' kombinacija

Magazin
Božo Vrećo pokazao kako izgleda njegova ''Vogue street'' kombinacija
.

Bosanskohercegovački interpretator sevdalinke Božo Vrećo na svom Instagram profilu pokazao je kako izgleda njegova "Vogue street" odjevna kombinacija koju je odabrao za šetnju Sarajevom.

Uz neizostavni turban na glavi, plisiranu kariranu suknju koja seže ispod koljena iskombinovao je s crnim džemperom i čizmama te još jednom pokazao sebi svojstven modni stil pozirajući u Petrakijinoj ulici.

Modernu kombinaciju upotpunio je crnim sunčanim naočalama i crnom "vrećastom" torbom, a kao modni dodatak mu je poslužio i savršeno upakovan poklon.

"Sutra mojima odoh da budemo skupa za Božić, a danas sam kao vjeverica obavio kupovinu svega onoga što je još nedostajalo", napisao je Božo u opisu fotografije.

Također, komentarisao je i svoj modni odabir kazavši da je ovo njegovo "Vogue street" izdanje.


Kako se u Sarajevu posljednjih dana bilježe proljetne temperature, pjevač je istaknuo da mu ovakvo vrijeme odgovara.
"Odmaram i prija mi ovaj dašak topline u januaru, sunčani dani i miris cimeta u mojoj Petrakijinoj ulici...", napisao je.

Vrećo je prije dvije sedmice održao dva koncerta u Sarajevskom BKC-u, a publika je uživala u njegovom plesnom performansu, kao i jedinstvenoj izvedbi sevdalinki.

Pjevač je Novu godinu dočekao nastupajući u Dortmundu, a prethodnu je završio značajnim ostvarenjem - predstavljanjem dokumentarca "Maldita" u Španiji.

Ne propustite