Kad se pijanac namjeri na majstora borilačkih vještina

Zanimljivosti
Kad se pijanac namjeri na majstora borilačkih vještina
Pijani je muškarac damu vrijeđao na rasnoj osnovi, a uz to se i neprimjereno hvatao za intimne dijelove tijela.

Nepoznati muškarac iz San Francisca, koji je ohrabren alkoholom odlučio maltretirati djevojku nasred ulice, završio je baš kao što je i zaslužio zahvaljujući izvjesnom Ryanu, instruktoru jiu-jitsua, koji je primijetio prizor tačno u trenutku dok se spremao napustiti tamošnju Akademiju Ralpha Gracieja.

Prema riječima majstora te borilačke vještine, pijani je muškarac pljuvao u smjeru djevojke i dobacivao joj rasističke uvrede, a kada se još krenuo neprimjereno dodirivati po intimnim dijelovima tijela, damu je toliko isprepadao da je stala vrištati od straha.

Ryan joj je tada priskočio u pomoć i od nje odmaknuo nasilnika, međutim umjesto da shvati kako je već 'debelo u crvenom' i pokupi se, agresivac se usredotočio na njega.  

"Nakon što sam odmaknuo djevojku, okomio se na mene. Počeo me vrijeđati, a zatim je skinuo jaknu i krenuo mi prijetiti fizičkim obračunom. Zaista nisam čovjek koji podržava ulično nasilje, ali ovome je tipu baš trebalo očitati lekciju", napisao je instruktor, koji je, svjedoči video, ipak pazio da ne muškarca ne povrijedi.

Ne propustite