VUČIĆ SLAVI ROĐENDAN, NA KUĆNU ADRESU MU STIŽE POKLON OD ZANOSNE PLAVUŠE: Oglasila se i sve potvrdila, EVO ŠTA ĆE MU POSLATI

Kiosk
VUČIĆ SLAVI ROĐENDAN, NA KUĆNU ADRESU MU STIŽE POKLON OD ZANOSNE PLAVUŠE: Oglasila se i sve potvrdila, EVO ŠTA ĆE MU POSLATI
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra slavi 50. rođendan, a tog dana, po svemu sudeći, obogatiće svoju privatnu biblioteku mnogobrojnim knjigama koje će mu pokloniti državni i partijski saradnici i dugogodišnji prijatelji.

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović poručuje da bi voljela da njen poklon ostane tajna, dok zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pretpostavlja da će se Vučić sigurno obradovati njegovom poklonu.

701277-zorana-mihajlovic-ls

foto: Kurir.rs

- Nije u redu da iz novina pročita šta sam mu spremio. Ja uvijek poklanjam knjigu ili nešto što ima veze sa kulturom. Znam ga dugo i znam šta ga raduje - kaže Vesić.

Prema riječima ministra rada Zorana Đorđevića, ove godine će Vučiću pokloniti knjigu.

vucic

foto: Tanjug

- Znam da on najviše cijeni znanje i da voli da čita. Knjiga je najbolji prijatelj i najlepši poklon. Poželjeću mu lično zdravlje, a profesionalno moćnu i ekonomski jaku Srbiju - navodi Đorđević.

Funkcioner SNS Zoran Babić u izjavi za "Alo.rs" kaže da Vučić daje prednost radu, a ne ljenčarenju i proslavama:

- Onaj ko poznaje predsednika svakako zna da on nije ljubitelj nikakvih proslava, a pogotovo ne poklona. Njemu je važnije da dobije izvještaj da je urađen neki posao tog dana za državu i građane.

Podjsetimo, prošle godine je, osim knjiga, Vučić dobio i neke nesvakidašnje poklone, poput malog šarplaninca Paka i ikone sa likom cara Lazara koju mu je poklonio srpski patrijarh Irinej, a čestitke su poslali mnogi svjetski državnici, kineski predsednik Si Đinping, ruski šef države Vladimir Putin, predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan...

Izvor: Alo.rs

Ne propustite