EVO KOJU ŠKOLU SU ZAVRŠILE DOMAĆE PJEVAČICE: Seka Aleksić za frizerku, Neda Ukraden ima dva fakulteta, Severina samo osnovnu, A TEK KAD ČUJETE ŠTA JE ZAVRŠILA KARLEUŠA, ŠOK!

Kiosk
EVO KOJU ŠKOLU SU ZAVRŠILE DOMAĆE PJEVAČICE: Seka Aleksić za frizerku, Neda Ukraden ima dva fakulteta, Severina samo osnovnu, A TEK KAD ČUJETE ŠTA JE ZAVRŠILA KARLEUŠA, ŠOK!
.

Pojedini imaju i po dva fakulteta, dok su drugi jedva na kraj izašli i samo sa osnovnom školom...

Primjera radi, vjerovatno akademski najobrazovanija je Neda Ukraden, koja ima čak dvije diplome, i to Pravnog i Filološkog fakulteta. Nedu u stopu prati kolega Zdravko Čolić koji je završio ekonomiju u Sarajevu.

61383363-neda-ukraden

Na estradi ima i onih koji “mašu” potpuno neočekivanim diplomama, poput Milana Kalinića i Adila Maksutovića. Naime, popularni voditelj je pilot, sa završenom Pilotskom akademijom u Vršcu, dok je Adil diplomirani kriminolog.

Profesiju saobraćajnog inženjera Miloš Bojanić je zamijenio muzikom, a da je pjevanje daleko unosnije zanimanje uvjerila se i Darija Stanojević, koja je diplomirala arapski jezik na Filološkom fakultetu. Nikolija Jovanović, kćerkaVesne Zmijanac, završila je studije Međunarodnog biznisa u Atini.

Muzički su, svakako, najobrazovaniji Željko Joksimović, Bilja Krstić,Kornelije Kovač i Zorana Pavić, jer su završili Muzičku akademiju, dok su Aca Lukas i Saša Kovačević završili Srednju muzičku školu. Srednje muzičko obrazovanje imaju Aleksandra i Kristina Kovač, Ivana Pavlović, Romana Panić, Zoran Živanović Žika, Zvonimir Đukić Đule, Saša Popović, Željko Samardžić i Maja Nikolić.

eljko-joksimovic

Visoko muzičko obrazovanje imaju i Kornelije Bata Kovač, Bilja Krstić, Sanja Ilić, Aleksandra Radović, Mari Mari, Lena Kovačević, Nataša Kojić i Ivana Jordan.

Među onim koje su završile samo osnovnu školu su Severina (Vučković) Kojić i folk pjevačice Dara Bubamara i Vesna Zmijanac, koja, doduše ima i kurs za daktilografa.

dragana-mirkovic-3

Dragana Mirković i pop diva Jelena Karleuša završile su trgovačku školu, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Ne propustite