Ženi se Boris Džonson, djevojka mu u drugom stanju

Kiosk
Ženi se Boris Džonson, djevojka mu u drugom stanju
.

Premijer Velike Britanije Boris Džonson vjenčaće se sa svojom djevojkom Keri Sajmonds koja je danas otkrila da je u drugom stanju. To je njihovo prvo zajedničko dijete.

Sajmondsova je postala prva nevjenčana partnerka jednog britanskog premijera koja se uselila u dom premijera u Dauning stritu broj 10.

Da podsjetimo, Džonson je postao lider konzervativaca u julu prošle godine, a samim tim i premijer Velike Britanije nakon ostavke Tereze Mej.

Kako britanski Telegraf navodi, Džonson će biti prvi premijer za 250 godina koji će se oženiti dok je na toj funkciji.

Sajmondsova je često tema u britanskim medijima, a počela je da se zabavlja sa Džonsonom dok je on još bio u braku sa drugom ženom Marinom Viler. Tek u septembru 2018. godine je saopšteno da se njih dvoje razvode.

johnson

Sajmondsova ima 31 godini aktivistkinja je za zaštitu životne sredine. Od kada je Džonson premijer drži sa dalje od javnosti.

Da podsjetimo, Boris Džonson je poznat u javnosti i po burnom ljubavnom životu. Marina, koja je Borisu rodila četvoro dece, je godinama trpela njegovo varanje, ali posljednja afera sa Sajmonds je bila kap koja je prelila čašu.

Džonson je otac i djevojčice Stefani, koju je 2009. godine dobio sa savjetnicom za kulturu Helenom Mekintajer koja je nekoliko godina kasnije izgubila bitku na sudu da sačuva tajnu ko je otac njenog djeteta.

Novi.ba/Telegraf.rs

Ne propustite