“NOVAK ĐOKOVIĆ JE IDIOT”, OVAJ SRBIN OPLEO PO TENISERU, UPUTIO MU ŽESTOKE RIJEČI: Niko se ovome nije nadao, ZAŠTO?

Sport
“NOVAK ĐOKOVIĆ JE IDIOT”, OVAJ SRBIN OPLEO PO TENISERU, UPUTIO MU ŽESTOKE RIJEČI: Niko se ovome nije nadao, ZAŠTO?
.

Sjećate li se ovog Đukinog bisera?

Samo dan nakon što je Novak Đoković po osmi put osvojio Australijan open i tako opet postao 1. igrač na svijetu, potvrdivši ne samo apsolutnu dominaciju u svetu tenisa, već i ono što mnogi misle o njemu - da je najbolji srpski sportista svih vremena, mnogi su se prisjetili jedne kultne izjave, date ne tako davno.

Povod za nju bio je normalan i pristojan stav Đokovića da nema nikakvih problema s tim što je neko Hrvat (uostalom, i majka mu je Hrvatica - prim. aut.) i da sve osobe koje dolaze iz Hrvatske smatra svojim prijateljima, odnosno da često ljetuje na Jadranu.

slika

foto:Twitter

Izjavu je dao, a ko bi drugi, Vladimir Đukanović, jedan od visokih funkcionera vladajuće SNS, teško isprozivavši upravo Novaka Đokovića.

Đuki je zasmetalo to što je Novak javno uputio podršku Hrvatskoj reprezentaciji umesto Ruskoj, što je dosta njih i osudilo 2018. za vrijeme mundijala.

- Obojica ste idioti i psihopate, napisao je tada Đuka.

Najnoviji Đokovićev uspeh bio je povod da se mnogi na društvenim mrežama prisete Đukinog bisera. Ovo je samo jedan od brojnih tvitova na ovu temu:

slika1

Foto:Twitter

Pitamo se da li bi Đuka i sada izjavljivao onako nešto za Novaka, ali i za koga li je navijao tokom paklenog finala u Melburnu?

Pitamo se, ali odgovora nema, jer je Đukanović nedavno ugasio svoj nalog na Tviteru.

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite