"Poznavao sam jednu djevojku koju su svi izbjegavali"

Kiosk
"Poznavao sam jednu djevojku koju su svi izbjegavali"
..


Poznavao sam jednu djevojku koju su svi izbjegavali, jer je bila ružna neuredna i iz jako siromašnje porodice. Međutim meni se nekako svidjela i nisam mario za njene negativne strane, ako se mogu tako nazvati.

k5lt36-l-610x610-jacket-brown-white-grey-hoodie-sweater-shariimarie-style-warm-grey-sweater-instagram-whereeee-nice-pretty-cool-girl-fashion

 
Vidio sam nešto u njenim očima što niko drugi nije. Kada smo se počeli viđati i izlaziti napolje, bukvalno su mi se svi smijali i govorili kako će mi djeci biti lijepa na mamu, ali nikada nisam posustao. Moja ljubav je iz dana u dan bivala sve veća. Zabavljali smo se godinama, tako da smo se na kraju odlučili i uzet. Zahvaljujući meni i mojoj upornosti, od nje sam napravio pravu damu. Samo markirana odjeća, najbolja šminka, platio sam joj i operaciju zube, čak sam joj na kraju i savjetovao da ugradi silikone. Bukvalno sam svo svoje vrijeme i novac i ljubav uložio u nju. I ne bi mi bilo žao da me jednog dana nije razočarala, srce mi se cijepalo.

girl

Došao joj pred firmu sa buketom ruža kako bi je iznenadio i odveo na romantičnu večeru. Međutim tad u tom trenutku izlazi ona, ali u pratnji svog šefa. Pomislio sam, pa dobro završena je smjena, ide svako svojoj kući.

18-annoying-ways-you-probably-drive-like-a-girl-mainphoto

Međutim ona sjeda sa njim u auto i odlaze. Čak bi i preko toga prešao, ali kada sam vidio da odlaze u suprotnom smjeru od našeg naselja, tada mi je život stao pred očima. Govorila mi je kako već mjesecima radi prekovremeno i da je šef stalno iskorištava. Ne znam stvarno šta da radim više.

Ne propustite