VIC: Posvađali se baba i deda

Kiosk
VIC: Posvađali se baba i deda
.

Posvađali se baba i djed pa djed kaže babi:

“Ako ti umreš prva na grobu će ti pisati ovdje leži moja žena mrtva, hladna kakva je uvijek i bila”

A baba će djedu:

vic-dana4-9

Posvađali se baba i djed pa djed kaže babi:
 
“Ako ti umreš prva na grobu će ti pisati ovdje leži moja žena mrtva, hladna kakva je uvijek i bila”

A baba će djedu:

“A ako ti umreš prvi na grobu će ti pisati “ovdje leži moj muž KONAČNO krut”

BONUS:

 

“Prošle sedmice su nam došla dva majstora da poprave kotao na pelet. Muž i stariji sin su bili na poslu, a kćerka na fakultetu, tako da sam bila sama u stanu. Imam 40 godina i ni slutila nisam šta će se taj dan sve da mi se desi. Kada su majstori došli bilo je sve normalno, “profesionalno” sa njihove strane, ali sako u početku. Otprilke su godina mog starijeg sina i tako sam se prema njima i ponašala, međutim vrlo brzo sve se iznenada promjenilo.

Postali su bezobrazni, počeli da mi dobacuju kako sam “dobra koka”, kako imam dobre grudi i tako to. Pošto mi je postalo neugodno izašla sam u drugu sobu, ali par minuta kasnije došli su i oni. Pitala sam ih trebali im nešto, a oni su tada kretko odgovorili trebate nam vi… Nisam mogla da vjerujem, a njih dvojica su mi prišli i tada sam ustvari postala svjesna cijele situacije i toga da se momci ne zezaju.

girl-3

Počeli su da mi prilaze… njih dvojica, mladi kršni nisam imala izbora nego da se prepustim, jer bilo je neizbježno da se desi to šta su željeli. Molila sam boga da sve brzo prođe i da niko ne sazna, ali kako je vrijeme prolazilo i ja sam sve više uživala. Prvi puta sam bila sa nekim a da nije moj muž koji je prvi i jedini muškarac u mom životu… Skroz sam se prepustila, čak u nekim trenutcima preuzimala aktivnost,. Kada je sve završilo nisam mogla da vjerujem da je trajalo skoro 2 sata, jer moje vođenje ljubavi sa mužom traje obično 2-3 minuta… Totalno sam poludjela…

happy-woman-work

Za vikend idem sa tim momcima negdje na njihovu vikendicu… znam da nije uredu, ali samo razmišljam o tome, tačnije o njimaRizikujem mnogo za tih par sati uživanja, ali jednostavno toliko mi je bilo dobro da moram to doživjeti barem još jedanput…”

Ne propustite