OVE REČENICE MUŠKARAC GOVORI AKO VAS NE VOLI: Ako ste čuli neku, znajte da mu VIŠE NIJE STALO!

Kiosk
OVE REČENICE MUŠKARAC GOVORI AKO VAS NE VOLI: Ako ste čuli neku, znajte da mu VIŠE NIJE STALO!
.

Ovo su neke od rečenica koje muškarci izgovaraju kada im nije stalo do vas. 

Naravno, obratite pažnju na situaciju jer nekada i u svađi kažemo nešto što nismo htjeli. Ipak, ako vam često to govori, zapitajte se.

couple-watching-horror-movie

Stvarno te volim:

Možda će vam biti smiješno, ali postoji razlika između “volim te”i “stvarno te volim”. To “stvarno” više zvuči kao pravdanje zbog osjećaja krivice.

sad-man-couple-angry-fighting-the-trent

Radi šta hoćeš:

Ukoliko vam ovo govori, to može značiti da se distancirao od vas. Ne interesuje se šta ćete uraditi i ne razmišlja o tome kako da nađete rješenje za problem.

Umišljaš:

Prvo se zapitajte da li samo umišljate ili zaista imate pravo. Često će muškarci kako bi oprali svoje greške i kako se ne bi morali pravdati reći da nešto umišljate.

couple-in-bed-650x325

Ako ti se ne sviđa, nađi nekog drugog:

Ovim pokazuje da mu je svejedno hoćete li biti s njim. Ovo može biti i vid ucjene jer ćete se vi bojati da vas neće ostaviti i onda ćete raditi po njegovom. Nemojte dozvoliti da manipuliše vama.

conscious-couples-habits

Ne vjerujem ti:

Ako vaš partner sumnja i ne vjeruje vam, to pokazuje koliko je nesiguran u sebe. Zar da budete s nekim ko sumnja u sve što uradite?

Nemam se zašto pravdati:

Ovim pokazuje da ne uviđa svoju krivicu i da nema normalan argument koji bi upotrijebio. Okrenut će krivicu na vas, a sebe predstaviti kao nekog ko nije ništa pogriješio.

To je tvoj problem, ne moj:

Voljena osoba bi trebala biti uz vas i pomoći u rješenju vaših problema. Ukoliko vam ne želi pomoći, onda znači da mu nije stalo do vaših problema, pa ni do vas.

Ne propustite