NAPADNUTA JELENA KARLEUŠA?! DOŠLA U SUD I UGLEDALA NJEGA: Prišao joj je i nastao je HAOS, ODMAH SE OGLASILA, A USLIJEDIO JE I NJEGOV ŽESTOK ODGOVOR!

Kiosk
NAPADNUTA JELENA KARLEUŠA?! DOŠLA U SUD I UGLEDALA NJEGA: Prišao joj je i nastao je HAOS, ODMAH SE OGLASILA, A USLIJEDIO JE I NJEGOV ŽESTOK ODGOVOR!
.

Jelena Karleuša objavila je na svom insta storiju da se dogodio incident na suđenju sa urednikom Informera.

Naime, pjevačica je napisala kako joj je Dragan J. Vučićević verbalno napao u sudnicu, da joj je psovao mrtvu majku i prijetio naslovnim stranama:

karleusa-1

– Upravo smo moj advokat i ja verbalno napadnuti u sudnici, od strane urednika Informera Dragana Vučićevića. Psovao mi je mrtvu majku, prijetio naslovnim stranama, vrijeđao i sve to radio pred sudijom, a kasnije i ispred advokata i mnogobrojnih svjedoka. Sve sam uredno SNIMILA. Protiv ovog tužnog lika podnijeću još jednu u nizu krivičnih prijava. Inače, čisto da se zna, poslije godinu dana od kada sam mučenika tužila, još uvijek nije ni saslušan. Vučićeva država i njegovi satraši u punom sjaju – napisala je pjevačica.

Odmah se na njenu objavu oglasio i Vučićević na svom tviteru i negirao da se ova situacija dogodila, bar ne na način na koji je ona rekla:

– Karleuša laže kao pas! Niti sam je napao, niti sam je psovao. Ako je snimila što ne objavi. Istina je da mi je, pred svjedocima, prijetila da ću na*ebati i da ću završiti u rupi i ja i moja djeca! Rekla mi je još i da sam ološ i ona je meni pominjala pokojnu majku!

 

Ne propustite