POGLEDAJTE KUĆU STARU 108 GODINA U KOJOJ ĆE ŽIVJETI PRINC HARI I MEGAN, NEVJEROVATNA JE: Ima četiri sprata, a od cijene će vam se ZAMANTATI!

Kiosk
POGLEDAJTE KUĆU STARU 108 GODINA U KOJOJ ĆE ŽIVJETI PRINC HARI I MEGAN, NEVJEROVATNA JE: Ima četiri sprata, a od cijene će vam se ZAMANTATI!
.

Princ Hari i Megan Markl preseliće se u Kanadu, gdje će nastaviti sa životom otkako su se finansijski odvojili od kraljevske porodice.

To dalje znači da novi dom uveliko traže, a kuća koju žele da kupe za "novi život" koji će početi zajedno sa sinom Arčijem je nevjerovatna.

screenshot-15

Naime, prema pisanju britanskih medija, Megan i Hatri žele da kupe dom u elitnom dijelu zapadnog Vankuvera, Kicilanu, gdje se novčana vrijednost njihove kuće procjenjuje na 21 milion britanskih funti, odnosno 2.898.562.800 dinara.

Luksuzni dom je na četiri sprata, ima šest spavaćih soba, pet kupatila, a čitava jedna strana doma je u prozorima sa kojih se pruža nevjerovatan pogled.

Bašta izlazi na plažu, a dom ima ukupno 6.900 kvadratnih metara. Potpuna privatnost u vidu zidina koje okružuju kuću je zagarantovana.

screenshot-14

- Megan je izrazila interesovanje za ovu kuću koja bi bila prelepa za nju, Harija i Arčija - rekao je izvor iz agencije za nekretnine.

Inače, u ovom kraju žive brojne poznate ličnosti, ugledni multimilioneri i biznismeni, što pogodi slavnom paru. Kuća je stara tačno 108 godina.

 

screenshot-12

screenshot-11

screenshot-10

screenshot-13

Novi.ba/Blic

Ne propustite