Došla je ranije i zatekla muža sa drugom ženom u krevetu. Bila je van sebe od bijesa, onda joj je muž rekao nešto zbog čega je ona njega na koljenima molila za oproštaj. EVO I ŠTA!

Kiosk
Došla je ranije i zatekla muža sa drugom ženom u krevetu. Bila je van sebe od bijesa, onda joj je muž rekao nešto zbog čega je ona njega na koljenima molila za oproštaj. EVO I ŠTA!
.

Žena se jednog dana vratila ranije sa posla i zatekla je muža u krevetu sa drugom, tanjom mladom ženom.

zena-se-jednog-dana-vratila-ranije-sa-posla-i-zatekla-je-muza-u-krevetu-sa-drugom-tanjom-mladom-0

Kao što je bilo očekivano, žena se razbijesnila.

"Svinjo! Kako si mogao to da mi uradiš!", vikala je. "Uvek sam ti bila verna. Uzimam decu i napuštam te! Pripremi se za gadan razvod!"

bijes
Muškarac je pokušao da je smiri: "Draga, molim te sačekaj, objasniću ti sve. Samo me saslušaj minut, molim te". "U redu", rekla je žena kroz suze, "ali ovo će biti poslednje reči koje si mi rekao!"

muskarac-je-pokusao-da-je-smiri-draga-molim-te-sacekaj-objasnicu-ti-sve-samo-me-saslusaj-2

Muškarac je udahnuo duboko i počeo: "Vozio sam se kući sa posla i stao sam na semaforu. Prišla mi je ova mlada žena i pitala me da li mogu da je povezem. Izgledala je bespomoćno, da nisam mogao da je odbijem"

muskarac-je-udahnuo-duboko-i-poceo-vozio-sam-se-kuci-sa-posla-i-stao-sam-na-semaforu-prisla-3

"Primetio sam da izgleda veoma mršavo i odeća joj je bila prljava. Rekla mi je da ništa nije jela danima. Odlučio sam da je dovezem kući i kada smo stigli, dao sam joj pečenje koje si pekla sinoć, a nisi htela da jedeš da se ne bi udebljala"

"Onda sam joj ponudio da se istušira i utopli. Dao sam joj staru odeću i farmerke koje nikada nisi nosila, jer si mislila da bi ti u njima zadnjica izgledala previše velika"

"Dao sam joj i privlačnu bluzu koju ti je poklonila moja sestra za Božić. Nikada je nisi obukla, jer nisi podnosila moju sestru"

 

dao-sam-joj-i-privlacnu-bluzu-koju-ti-je-poklonila-moja-sestra-za-bozic-nikada-je-nisi-obukla-6

"Onda sam našao i one skupe cipele koje nikada nisi nosila jer je neko na poslu imao iste kao tvoje"

Zaustavio se na momenat, udahnuo duboko i nastavio: "Bila je toliko zahvalna za pomoć i velikodušnost. Kada sam je odveo do vrata da je ispratim, okrenula se ka meni i obratila mi se"

djevojka-stidna12

"Da li imaš još nešto što tvoja žena više ne želi?"

Novi.ba/Virealno

Ne propustite