"93 sam godište i u nedjelju mi kćerka puni 3 godine..."

Kiosk
"93 sam godište i u nedjelju mi kćerka puni 3 godine..."
.

"93 sam godište i u nedjelju mi kćerka puni 3 godine. Živim sa čovjekom koji je ’74 godište. Nisam sigurna da li sam se zaljubila u njega ili u njegov novac, ali sam bila sa njim par puta i ostala trudna. Do tada sam živjela na selu, a on me odveo u grad. Ipak, nije sve tako sjajno.

Iako živim u fenomenalnoj kuci i imam sve sto poželim, nije to to. On radi u BG, bukvalno zivi tamo i putuje po svetu, a ja skoro nigdje ne idem. Sjedim u kući i čuvam nasu kćerku, njegovog sina iz prvog braka koji je mlađi od mene 5 godina i njegovu majku. On se provodi, u BG nema poznate devojke sa kojom nije bio, čak sam i slike vidjela… Sve me to užasno pog.ađa. Znam da sam ljepša od svih tih žena.

ig-girl-9-e1565651897359

On je zamislio svoju savršenu djevojku i ja sam se trudila takva da postanem. Farbala sam se u plavo, nosila plava sočiva, ugradila silikone, imam tacno 50 kg, istetovirala obrve, naduvala usne, sredila zube. Sve sam ucinila da postanem savrsena za njega. A on je izuzetno naočit čovjek, GOSPODIN U ODJELU!

Prije dok je dolazio vikendom, mi izađemo a on gleda sve ostale djevojke (da ne kazem klinke). Ali nedavno se pojavila ona, savrsena za njega. Ustvari, ja sam tek nedavno saznala za nju, a ona se pojavila pre godinu dana. I on ludi za njom, zove je, kupuje joj poklone, nudi joj SVIJET, bukvalno. A ona ništa. On je ne zanima. Upoznala sam je, viđam je stalno. Ona je stvarno prelijepa djevojka, nažalost izgleda bas onako kako on zamislja savrsenu zenu.

Ali opet, ona je u srednjoj školi, ima 17 godina. Ja moju školu nisam ni završila jer sam otišla sa njim, a on me nikad\’ nije ni oženio. Zbog toga ne mogu da ga ostavim. Ostala bih bez ičega. Ta djevojka je rekla da ako je njemu baš stalno , ona se moze čuti sa njim, moze popiti kafu sa njim, ali on od nje ljubav nikad neće dobiti. Da ne želi da razara porodicu. I mislim da bas to sto ga konstantno odbija, to njega još više privlači..

girl10

Kada bih imala snage prisla bih joj da joj se zahvalim sto nije sa njim. Mislim da bi mi u drugim okolnostima mogla čak biti i prijatelj. Kamo lijepe sreće da nisam rodila dijete. Da nisam poletjela za novcem. Na selu, u trosnoj kucici sa roditeljima i sestrom bila sam srecnija, nego u svom ovom bogatstvu. I znam da ako ikada ona devojka odluci da bude sa njim, od mene nece ostati nista. Osecala sam dok se pored mene zaljubljivao u druge devojke, ali ovaj put je drugacije. On nju voli, opsednut je njom. I bez obzira sto ja to sve znam, ja njega volim. I zelim da budem sa njim. Pre par dana mi je bez povoda kupio BMW x6. I kad se provozam po gradu, svi pomisle kako sam savrseno srecna,a niko ne zna da iznutra ovako mlada venem.. "

Izvor:Infozabava.com

Ne propustite