VUČIĆA PITALI ŠTA MISLI O NOVOM PREDSJEDNIKU HRVATSKE: Progutao je knedlu i ovo rekao, KAD MILANOVIĆ ČUJE NASTAT ĆE HAOS!

Kiosk
VUČIĆA PITALI ŠTA MISLI O NOVOM PREDSJEDNIKU HRVATSKE: Progutao je knedlu i ovo rekao, KAD MILANOVIĆ ČUJE NASTAT ĆE HAOS!
.

On je kazao da će, kao pristojan čovjek, novoizabranom predsjedniku Hrvatske, kada budu proglašeni zvanični rezultati izbora, poslati telegram...

"Ne očekujem ništa" - ovim riječima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio na pitanje o tome kakav odnos očekuje da će Hrvatska imati prema Srbiji, kada je za šefa države izabran nekadašnji premijer ove zemlje Zoran Milanović.

vucic

- Kada je riječ o Hrvatima, neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj. Nisam uplašen njihovim pretnjama iz kampanje i uvredama. Srbija se nalazi na evropskom putu, bez obzira na izjave ministra Aleksandra Vulina da treba preispitati taj put - rekao je Vučić.

On je kazao da će, kao pristojan čojvek, novoizabranom predsjedniku Hrvatske, kada budu proglašeni zvanični rezultati izbora, poslati telegram sa sadržajem: "Čestitam vam na izboru za predsjednika Republike Hrvatske".

- Danas je Badnji dan, sutra Božić i ne priliči da izgovaram teške riječi. Naslušao sam se raznih uvreda, optužbi, laži i neistina koje su dolazile iz te države tokom izborne kampanje na njegov i račun Srbije. Sebe sam naterao da ćutim i ni reč neću da im kažem, osim da ćemo da reaguje samo još većim radom - rekao je predsednik Srbije.

zoran-milanovic

Kako je kazao, slušao je uvrede od toga da je "Srbija šaka jada, da sam ja ratni kabadahija, da je Srbija slaba za Hrvatsku"...

- Želim Hrvatskoj svako dobro, ali isto tako želim i Srbiji da uvijek ima dvostruko veći privredni rast od te države - istakao je on.
 

Ne propustite