Nećete vjerovati šta je sve kraljica Elizabeth II zabranila Kate Middleton

Praktična žena
Nećete vjerovati šta je sve kraljica Elizabeth II zabranila Kate Middleton
Da li biste vi pristali na ove bizarne uslove?

Šta je sve kraljica Elizabeth II zabranila Kate Middleton

Kate Middleton, supruga princa Williama, mora da se povinuje nizu strogih zapovijesti kada je riječ o njenom odijevanju i opštem izgledu.

Navodno je kraljica Elizabeth II lično sastavila listu pravila koja je princeza dužna da ispunjava prilikom pojavljivanja u javnosti piše Blic.rs.

U svakodnevnom životu, vojvotkinja od Cambridge je primorana da poštuje nekoliko zabrana, te tako ne smije nikako da nosi lak "napadnih", "vulgarnih" boja i cipele sa platformom, koje ona inače jako voli. 

Pantalone su joj dozvoljene samo u izuzetnim, večernjim časovima, a haljine i suknje ne smiju da otkrivaju koljena. Najlon čarape su obavezne, i zimi i leti bez izuzetka. 

Mlada princeza je u obavezi da posebnu pažnju posvećuje kosi i obrvama, ali su joj ekstenzije i pramenovi najstrože zabranjeni. 

Kada je riječ o aksesoarima, Williamovoj supruzi nije dozvoljeno da nosi bižuteriju, već isključivo nakit kraljevske porodice. Tašnu može da nosi u ruci ili u nivou lakta, ali nikako na ramenu. 

Premda se Kate Middleton uglavnom pridržava ovih pravila, dešava se i da ih tu i tamo prekrši, što joj njeni podanici brzo oproste, ali vjerovatno ne i Williamova baka.

Ne propustite