UPRAVO OBJAVLJENA UDARNA VIJEST, KRALJICA U SUZAMA: Njen muž je...

Kiosk
UPRAVO OBJAVLJENA UDARNA VIJEST, KRALJICA U SUZAMA: Njen muž je...
.

Princ Philip, 98-godišnji suprug kraljice Elizabete II., hospitaliziran je u Londonu. Radi se o savjetu i mjeri predostrožnosti njegova liječnika kako bi spriječio pogoršanje postojećeg zdravstvenog problema.

– Vojvoda od Edinburgha otputovao je jutros iz Norfolka u londonsku bolnicu Kralja Edwarda VII. na promatranje i liječenje svog postojećeg zdravstvenog stanja. Bolnički prijem je mjera opreza koju je princu savjetovao liječnik – stoji u kratkom saopćenju buckinghamske palače.

princ-filip-1100x675

Foto: Facebook

Princ će u bolnici ostati nekoliko dana, a iz kraljevske palače javljaju da ga u bolnicu nisu odvela kola hitne pomoći budući da se radi o zakazanom terminu.

Ova je vijest odjeknula isti dan kada je kraljica Elizabetha II. trebala započeti sa svojim tradicionalnim božićnim svečanostima u Norfolku.

2711099146e501b6dda1

foto: Getty

U posljednjih desetak godina, princ Philip je više puta završio u bolnici zbog više zdravstvenih problema. Prije dvije godine hospitaliziran je zbog infekcije, 2018. išao je na operaciju kuka, a 2011. podvrgnuo se operaciji srca.

Izvor: Azra.ba

Ne propustite