POSLALA SAM MU SVOJU "VRELU" SLIKU, A KAD JU JE UGLEDAO NIJE MOGAO DA SE SMIRI: Ovaj odgovor će pamtiti do kraja života, URNEBESNO

Kiosk
POSLALA SAM MU SVOJU "VRELU" SLIKU, A KAD JU JE UGLEDAO NIJE MOGAO DA SE SMIRI: Ovaj odgovor će pamtiti do kraja života, URNEBESNO
.

Ponadao se da će joj poslati svoje fotografije i dobro se razočarao...

80020542-1357352397777918-1579755582116593664-n

Je li može vrelije od ovoga?

chat1

BONUS ISPOVIJEST

"Radim u kladionici, prije dvije sedmice, zaposlio se jedan mlad momak, za dva mjeseca puni 19 godina. Postali smo ortaci, kao brat i sestra, a ja sam njemu postala savjetnik za ljubavne probleme, pravi je zavodnik, toliko je romantičan, barizmatičan, ozbiljan, a uvijek nasmije devojku, zna sa ženama u svakom smislu te riječi.

girl

Mijenja dosta djevojaka, ali zato što su djevojke, kao djevojke, čudne. Stvarno svaka djevojka sa kojom je bio je čista petica. Jedina njegova mana je što je nizak, oko 170, a moj problem je što ne mogu da prestanem da mislim o njemu, imam 24 i viša sam od njega oko 4 cm, što i nije neka razlika, da ne zvučim arogantno, ali stvarno sam prelijepa djevojka, zbog toga me uvijek spopadaju neki debili, željni samo parčeta mesa.

girl

Kako ja njemu da kažem da ga volim, počelo je da mi smeta, kako se ponaša prema djevojkama, voljela bih da taj trud, prebaci na mene, ne bih ga ostavila do kraja života, ludo sam zaljubljena, ne znam šta da radim. "

Izvor:Ispovesti.com

Ne propustite