"Moj muž je prava muškarčina"

Kiosk
"Moj muž je prava muškarčina"
.

"Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na mome licu, ali manje više nikada bez razloga. U principu je dobar čovjek, a to je ono najvažnije. U braku smo nešto više od dvije godine i prošle nedjelje je moj muž prvi puta dobio godišnji odmor u firmi. Bila sam sretna zbog toga, ali ne potpuno jer meni moj šef nije dozvolio da i ja idem na godišnji odmor u istom periodu.

man-about-to-passionately-kiss-sexy-woman

U petak sam šefa nekako namolila da me barem taj dan pusti ranije sa posla te mi je dozvolio da odem u 12 sati. Bukvalno sam trčala da stignem tranvaj, a onda od stanice do našeg stana. Nisam ništa javljala mužu, željela sam da ga iznenadim, a kada sam ušla u stan zatekla sam ga kako usisava stan. Znači cijeli stan je bio podignut, sve, sve, sve… temeljito čišćenje. Prizor koji nikada neću zaboraviti, on u potkošulji sa ususivačom u rukama. Zbog buke nije čuo da sam ušla i tako sam ga gledala nekih minutu, dvije i divila se.

53d43a6665adb-01-kelly-brook-kiss-cannes-2012-4gbhgl-lgn

Znala sam, osjećala da je divan čovjek, a ovo je samo bio dokaz mojih osjećanja. Koji muškarac još usisava i briše prašinu po stanu… i to sam od sebe, mislim da ne postoji. Bio je malo ljut jer sam mu pokvarila iznenađenje koje mi je spremao, ali par poljubaca i nježnih dodira je smirilo situaciju."

(Ispovesti.com)

Ne propustite