BIO JE PRESLATKI MALI DIKTATOR, A 20 GODINA KASNIJE JE PRAVI SRCELOMAC: Žene, udahnite duboko, KAKAV FRAJER!

Kiosk
BIO JE PRESLATKI MALI DIKTATOR, A 20 GODINA KASNIJE JE PRAVI SRCELOMAC: Žene, udahnite duboko, KAKAV FRAJER!
.

Adam Sendler i Kol Spraus bili su zvijezde filma "Mali diktator", koji je dobro zaradio uprkos tome što ga je kritika uništila, kao i gotovo svaki Sendlerov film.

Prošlo je čak 20 godina od popularnog filma "Mali diktator" u kom su glavne uloge imali Adam Sendler i Kol Spraus.

Taj nezaboravni duo sada se sreo na premijeri Adamovog novog filma "Uncut Games" te nas podsjetio na legendarni film u kom je glumio 30-godišnjeg Sonija, kog devojka ostavlja jer po cijele dane ne radi ništa.

mali1

Jednog dana na njegovim vratima se pojavio neodoljivi plavokosi klinac u kojem Soni vidi priliku da dokaže djevojci da može da bude odgovorna osoba.

Plavokosog klinca glumili su zapravo braća blizanci Kol i Dilan, ali na spomenutoj premijeri pojavio se samo Kol, za kog nikada ne biste rekli da je to onaj isti dječak.

mali2

Kol i Dilan su tada imali samo 6 godina, a zatim su dobili i ulogu u seriji "Prijatelji" u ulozi Rosovog sina Bena.

Kol je danas crnokosi frajer koji lomi ženska srca, a bavi se i fotografijom te je već radio sa slavnim časopisima, kao što su Teen Vogue, L'Uomo Vogue, The Sunday Times Style i W Magazine. Gledamo ga i u popularnoj seriji "Riverdejl".

mali3

Kol je u leto 2019. godine raskinuo dvogodišnju vezu s koleginicom iz serije Lili Rajnhart, a kako je par sam priznao, bili su jednostavno previše različiti.

mali4

Na događaj je došao u pratnji misteriozne devojke koja je rado pozirala s njim i Adamom, ali nije otkrivao o kome se radi.

Novi.ba/Žena.rs

Ne propustite