"Prije mjesec sam se zaposlila i moj šef je počeo da mi nešto ekstra traži..."

Kiosk
"Prije mjesec sam se zaposlila i moj šef je počeo da mi nešto ekstra traži..."
.

"Prije mjesec sam se zaposlila i moj šef je od prvog dana počeo stalno nešto ekstra da me traži, što nije u opisu mog radnog mjesta, čak i neke privatne stvari sam mu odrađivala iako sam diplomirana pravnica.

Meni je to bilo svejedno, mada drugi su govorili da me ponižava, ali uvijek se ljubazno zahvalio, ljubazno zamolio za uslugu, a ionako je bilo za vrijeme radnog vremena. Ja sam znala nekada otići i po pola sata, sat ranije s posla, a brojalo mi se 8 sati pa je sve bilo u ravnoteži.

zena

Jučer dobijem plaću, kad ono uplaćen dupli iznos. Odem kod njega u ured i pitam ga da nije došlo do neke greške, a on mi je tada rekao “nema greške”… “zaslužila si duplu platu”.

zena

Čovjek mi uplatio plaću, Božićnicu i još ekstra jednu plaću jer sam mu pomagala cijelo vrijeme. Nisam ništa tražila, ni nadala se nečemu…ipak postoje ljudi koji cijene druge i da ne bude zabune, da neko pomisli da samo šef i ja u nekom “ljubavnom odnosu” NE, nikada tako nešto nije tražio od mene. Jednostavno je dobar i pošten čovjek!"

Izvor: Sve-za-vas

Ne propustite