PRIJE VIŠE OD 30 GODINA POČELA JE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA DA BI UDOVOLJILA MUŽU: Danas je izobličena, A BILA JE TAKVA LJEPOTICA, čekajte dok vidite sliku (FOTO)

Kiosk
PRIJE VIŠE OD 30 GODINA POČELA JE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA DA BI UDOVOLJILA MUŽU: Danas je izobličena, A BILA JE TAKVA LJEPOTICA, čekajte dok vidite sliku (FOTO)
.

Džoslin Valdenštajn (79) postala je poznata kao ekstreman primjer plastične hirurgije koji ne ostavlja ravnodušnim. Zbog silnih intervencija koje su joj unakazile lice, dobila je nadimak “Žena mačka” i “Valdenštajnova mlada”, a iza ovog bizarnog lica stoji i jednako tužna priča.

mackaaa

Džoslin je s operacijama počela sredinom devedesetih, jer se, navodno, bojala da je njen suprug, milijarder Alek N. Vildenštajn ne ostavi. Njen dragi je bio opsednut velikim mačkama, te je ona rešila da se pretvori u jednu. Tu priču je kasnije demantovala tvrdeći da se u ovu transformaciju upustila samo zbog sebe – podvrgla se zatezanju lica najmanje sedam puta, drastičnoj rekonstrukciji očiju i punjenju usana, obraza i brade kolagenom…

Brak joj je propao kada je svog muža uhvatila u krevetu s 19-godišnjom manekenkom.

Bio je to buran raskid, on joj je navodno čak prijetio pištoljem, a brakorazvodna parnica trajala je dvije godine. Džoslin je nakon razvoda bila bogatija za milijardu i po dolara. Kako kaže ne dotiče je što je nazivaju nakazom.

mackaaa

– Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelijepa. Imam lice kakvo sam htjela – izjavila je jednom prilikom.

Međutim, sad se po društvenim mrežama šeruje njena fotka iz mladosti, na kojoj se vidi kako je Džoslin izgledala prije operacija. Mnogi su se složili da je bila jako lijepa.

1

Džoslin se prije nekoliko godina opet našla na sudu jer je svog partnera, kanadskog dizajnera Lojda Klajna (52) izgrebala makazama po licu i zalila ga vrućim voskom.

Ipak, danas su sretni, a strani mediji prenose da su zaljubljeniji nego ikad.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy 61st Birthday #jocelynwildenstein #socialite #plasticsurgery #catwoman #beautiful

A post shared by The Carragher Method (@thebodywellusa) on

Ne propustite