"Imam 47 godina, udata sam..."

Kiosk
"Imam 47 godina, udata sam..."
.

"Imam 47 godina, udata sam, ali sam već 3 mjeseca u sretnoj vezi sa momkom koji ima samo 22 godine… 3 godine je mlađi od mog sina, ali tek sada sam spoznala pravu sreću… zadovoljstvo!!! Viđamo se skoro svaki drugi dan, a prije 3 dana me je zamolio da mu pozajmim 5.000 eura kako bi riješio neke finansijske probleme.

woman1

U tom trenutku nisam ni posumnjala da me klinac želi iskoristiti… otišli smo do banke i ja sam podigla čak 6.000 eura i sve mu dala. Nakon toga je otišao i dva dana se nije javljao, nisam ga mogla dobiti na mobitel, a onda je za mene uslijedio neočekivani šok, najgori trenutak u mom životu… On je došao u naše “ljubavno gnijezdo” sav u mod,ricama, pret,učen… NISAM GA MOGLA PREPOZNATI. Zaplakala sam od šoka… tuge… Kada sam se isplakala objasnio mi je o čemu se radi. Njegov tata je bio dužan nekim OPASNIM tipovima i da je zbog toga od mene tražio kako bi vratio dug njegvog tate, međutim… kada im je dao novac oni su ga pretukli kako bi ga naučili pameti.

sad-desperate-woman-feeling-lonely-sitting-on-street-r5gf6u64u-f0010

NE MOGU DA VJERUJEM DA POSTOJE TAKVI LJUDI… Kako bih ga utješila rekla sam mu da zaboravi da sam mu išta dala i da uopšte zaboravi na sve što se izdešavalo. Duša me boli od tuge… volim ga kao muškarca, ali u tom trenutku sam osjetila prema njemu i neku majčinsku ljubav… duša moja… da bi zaštitio porodicu žrtvovao je sebe. Da sam barem 10 godina mlađa bez razmišljanja bih se razvela i istog trenutka udala za njega… SaVRŠEN MUŠKARAC… od izgleda do svega ostalog…"

Izvor:Ispovesti.com

Ne propustite